TIL TV: Karita Bekkemellem skal kombinere stortingsarbeidet med jobben som programleder.  Foto: Soh Morten Krogh
TIL TV: Karita Bekkemellem skal kombinere stortingsarbeidet med jobben som programleder. Foto: Soh Morten KroghVis mer

Karita blir tv-vert

Får med seg Mina Hadijan og Eli Hagen...

SEHER.NO: Karita Bekkemellem (43) skal kombinere arbeidet på Stortinget med jobben som talkshowvert på kvinnekanalen FEM. Men den erfarne politikeren er forberedt på kraftige reaksjoner fra omverdenen.

- Jeg gjør noe som ingen andre kvinnelige politikere har gjort før, så jeg er forberedt på at det kan komme noen reaksjoner. Men jeg ser på dette som en god mulighet for meg, sier Karita Bekkemellem til Dagbladet.

25. februar braker det løs for FEMs nye gigantsatsing, "Studio 5". Et fast knippe kvinnelige profiler, som blant andre Karita Bekkemellem, Eli Hagen, Kari Simonsen og Mina Hadijan, skal rullere som programledere. Programmet skal sendes hver dag fra mandag til torsdag.

- TVNorge (som eier FEM) har vært veldig profesjonelle, og jeg brukte mye tid på å tenke meg om. Men arbeidet skal legges opp slik at det ikke kolliderer med jobben i Stortingen, forteller Bekkemellem til samme kilde.

Av de mange programlederne som kanalen har inngått avtale med, skal fire møte til hver sending - selv om det ikke er sikkert om de samme fire vil møte hver gang. De fire postene skal dele på alt etter tema for programmet.

LES OGSÅ: Hadjian og Hagen sammen?