ENORM RESPONS: Etter at bloggeren Karina Haukland (24) publiserte et innlegg på sin blogg om at hun ønsker seg kjæreste, har flere tusen tatt kontakt med Alta-jenta. Foto: Privat
ENORM RESPONS: Etter at bloggeren Karina Haukland (24) publiserte et innlegg på sin blogg om at hun ønsker seg kjæreste, har flere tusen tatt kontakt med Alta-jenta. Foto: PrivatVis mer

Karina Haukland:

Karinas (24) kjæreste-ønske på bloggen tok fullstendig av

- Har ikke oversikt over hvor mange meldinger jeg har mottatt.

- Det tok helt av på Facebook, og jeg fikk utrolig mange henvendelser. Menn har sendt meg søknader hvor de til og med har lagt ved CV-en sin.

For en knapp uke siden la Karina Haukland (24) ut et innlegg på sin blogg, titulert «Jeg ønsker meg kjæreste».

24-åringen, som kommer fra Alta i Finnmark, tok blant annet opp at hun ofte kan kjenne på følelsen av å være alene, og at hun tidvis synes det er leit å «sitte på hjørnet og være tredje eller femte hjulet på vogna» når venninner finner seg kjærester, og gifter seg.

- Ikke hatt kapasitet

Selv om bloggeren trives godt i eget selskap, ønsker hun gjerne en kjæreste å tilbringe hverdagen med, og øyner håp for å finne drømmemannen en gang i framtida.

Og etter alt å dømme skal det i alle fall ikke stå på mangel av friere.

- Jeg har ikke oversikt over hvor mange meldinger jeg har mottatt, og har ikke hatt kapasitet til å lese alle. Jeg er usikker på antallet, men det er nok opp i flere tusen, tror jeg, forteller Haukland til Dagbladet.

24-åringen, som er alenemor til en datter, har vært singel i omtrent to år. Noe av det hun savner mest som singel, er å ha en partner hun kan reise på romantiske ferieturer sammen med.

Saken fortsetter under bildet.

- FÅTT MANGE FERIETILBUD: Karina Haukland (24) savner blant annet en kjæreste å kunne reise på turer sammen med. Foto: Privat
- FÅTT MANGE FERIETILBUD: Karina Haukland (24) savner blant annet en kjæreste å kunne reise på turer sammen med. Foto: Privat Vis mer

- Jeg er jo ikke akkurat på desperat jakt etter en kjæreste. Men kanskje mannen i mitt liv er en av alle dem som har kontaktet meg de siste dagene, sier hun lattermildt.

- Hvilken type frierier er det du har mottatt?

- Noen er litt forsiktige og sender bare en «poke» på Facebook, mens andre er veldig direkte og skriver at de ønsker å være kjæreste med meg. De skriver om seg selv og om sin livssituasjon, og hva de kan bidra med som kjæreste.

- Og jeg har fått mange ferietilbud i alle fall! Ha-ha. Det overrasket meg at et slikt innlegg kunne treffe så mange mennesker.

- Tok helt av

Haukland forklarer videre at hun begynte å blogge for bare et par uker siden.

I starten har bloggen hatt mellom 300 og 2000 besøkende, men etter ovennevnte innlegg, tok det fullstendig av: Haukland nådde ut til hele 31 700 lesere på det meste.

- Det som overrasket meg mest var at et slikt innlegg kunne ta helt av på den måten som det gjorde. Jeg lå syk hjemme og satt med den følelsen av at jeg savnet en kjæreste, og tenkte at det er noe som kanskje flere kjenner seg igjen i.

- Jeg postet innlegget på min Facebook-profil, hvor mange begynte å tagge hverandre, og så tok det helt av. Det er om lag 3300 kommentarer, og ennå tagges det, legger hun til.

LES OGSÅ: - Rart at jeg kan bli oldefar som 60-åring