I BRYLLUP: Kaley Cuoco nøt helgen i romantiske omgivelser på Bahamas sammen med ektemannen Ryan Sweeting, da de var gjester i bryllupet til et vennepar. Foto: Kaley Cuoco/Instagram
I BRYLLUP: Kaley Cuoco nøt helgen i romantiske omgivelser på Bahamas sammen med ektemannen Ryan Sweeting, da de var gjester i bryllupet til et vennepar. Foto: Kaley Cuoco/InstagramVis mer

Karibisk bryllupsfest på 29-års dagen

«Big Bang Theory»-stjernen fikk en bursdagsfeiring utenom det vanlige.

SEOGHØR.NO: Nyttårsaften er det ett år siden «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuco (29) giftet seg med tennisproffen Ryan Sweeting.

Og paret fikk starte feiringen av bryllupsdagen på forskudd, da de i helgen reiste til Bahamas for å være gjester i bryllupet til et vennepar.

Kaley la ut flere bilder på sin Instagram-profil, hvor hun ikke legger skjul på at hun trivdes i de svært romantiske omgivelsene.

POPULÆR: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: All Over Press
POPULÆR: Kaley Cuoco har blitt verdensberømt gjennom TV-serien «The Big Bang Theory». Foto: All Over Press Vis mer

«Ingenting er bedre enn et bryllup på Bahamas», skrev hun under ett av bildene.

Og det var ikke bare bryllupet som ga Kaley grunn til å smile. Søndag kunne hun også feire at hun ble 29 år.

«Jeg har hatt en fantastisk bursdag. Tusen takk alle sammen», skrev hun mandag på Twitter.

Men 2014 har ikke bare vært fylt med oppturer for den populære skuespilleren.

I september var hun en av mange kvinnelige Hollywood-stjerner som opplevde at hackere stjal private, lettkledde bilder fra mobiltelefonen og la de ut på unternett.

Kaley valgte imidlertid å ta det private marerittet med et smil og å spøke med hele naken-skandalen på sin Instagram-side.

«For en morsom dag det var, å boltre seg med mannen på stranden i Mexico! Føles som om vi glemte noe?», skriver hun til et strandbilde av seg selv og ektemannen Ryan Sweeting (27).

Cuoco spøkte også med høydeforskjellen mellom seg selv og ektemannen, da hun søndag la ut et svart-hvitt bilde av de to fra Bahamas.

I'm his little shadow foreva

Fotka zveřejněná uživatelem @normancook,

«Jeg er hans lille skygge for alltid», skrev hun i teksten til bildet.