- Kari Traa tok meg på fersken i bare trusa

Den tidligere skistjernen fikk nakensjokk av mannen som fyrte løs mot henne.

IMPONERER: Kari Traa og dansepartneren Egor Filipenko har gjort det svært godt i årets «Skal vi danse» på TV 2, og er sikret en topp tre-plassering. Foto: Stella Pictures
IMPONERER: Kari Traa og dansepartneren Egor Filipenko har gjort det svært godt i årets «Skal vi danse» på TV 2, og er sikret en topp tre-plassering. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2002 gikk sponsorsjefen i DnB Nor, Jacob Lund - sammen med administrerende direktør i Sponsorservice Terje Bogen - knallhardt ut mot Kari Traas valg om å kaste klærne for det norske magasinet Ultra Sport. Ikke så lenge etterpå fikk imidlertid Traa en etterlengtet «revansje» etter de harde ordene fra sponsorsjefen.

Den tidligere skistjernen kom nemlig - plutselig og helt uventet - over nettopp Jacob Lund, da han sto nesten kliss naken i et parkeringshus på Oslo Lufthavn Gardemoen.
 
- Det var i 2003 eller 2004, jeg husker ikke helt. Men det var jævlig kaldt. Selv er jeg mye på reisefot, og har store deler av garderoben min i bilen. Denne gangen skulle jeg til tyske Ruhpholding, sier Lund til Seher.no.
 
DNBs spornsorsjef skulle bare skifte fra dress til noe «mer røft». Akkurat det ble mer dramatisk enn han ante på forhånd.

 - Jeg sto så og si i nettoen, jeg hadde bare truse på meg. Plutselig sto Kari Traa rett foran meg. Hun tok meg på fersken i parkeringshuset på Gardemoen, jeg trodde ikke det var noen andre der, jeg, forteller han lattermildt.

I sedvanlig Kari Traa-stil klarte ikke den daværende kulekjøreren, som i 2002 startet Kari Traa AS, som har spesialisert seg på salg av klesmerket Kari Traa, å holde det humoristiske i situasjonen helt på avstand. Tross den pinlige seansen som hadde oppstått...

- Trenger du noe undertøy...? datt det ut av henne.

Da Seher.no møtte Kari Traa under lørdagens «Skal vi danse», konfronterte vi henne om Jacob Lunds trusesjokk-historie. Først husker hun ikke helt episoden, men etter litt betenkningstid går det opp et lys for Traa.

- Han har ikke kommet og fått noe undertøy ennå. Det hadde jo uansett ikke passet vet du, Jacob er stor! Sa Jacob det ja? Ha ha, det hadde jeg glemt, sier Kari Traa, som kjenner Lund godt, til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg burde bare holdt kjeft  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer