Kari Traa selger sin rålekre Oslo-kåk

- Det var bare å begynne å rive ned vegger og panel for å få fram murstein og det originale trepanelet, sier vossingen.

SELGER: Kari Traa har selv pusset opp Oslo-leiligheten som hun nå selger. Foto: Stella Pictures
SELGER: Kari Traa har selv pusset opp Oslo-leiligheten som hun nå selger. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Klesdronning og eks-kulekjørerstjerne Kari Traa (40) har lagt ut sin lekre 59 kvadratmeter store designerleilighet ut for salg:

– Nå håper jeg å finne en ny eier som setter pris på min sjarmerende leilighet og det arbeidet jeg samvittighetsfullt har utført, sier Kari selv i salgsprospektet.

Kari flyttet hjem til Voss allerede i 2010, men har ikke hatt hjerte til å selge leiligheten hun selv har pusset opp fra topp til tå. Ikke før nå.

Se bilder av leiligheten via Finn.no (ekstern lenke).

Rev alt ned

- Da jeg kjøpte leiligheten, var den hvit og grei, men ikke slik jeg ville ha den. Jeg så potensialet, og derfor kjøpte jeg nettopp denne leiligheten. Det var bare å begynne å rive ned vegger og panel for å få fram murstein og det originale trepanelet.

Hun kjøpte leiligheten i 2007 og bodde der mens hun totalrenoverte. Den nevenyttige vossingen gjorde det meste av jobben selv bortsett fra badet som i minste laget. Litt av gangen ble tatt i bruk, og med ett ble badet selve favorittrommet til tobarnsmammaen.

Mellom de mørke flisene er det brukt en sølvfarget fug, spesialbestilt fra USA, som skinner når det er reint!

Pusser opp på Voss

Selv har hun for lengst slått seg til ro i hjembygda Voss sammen med samboer Lars Haukom (40) og deres to døtre. Og at Kari liker å pusse opp bærer hjemplassen i høyeste grad preg av i disse dager.

Hun og Lars er i gang med et større oppussingsprosjekt.

- Vi pusser opp, bygger på og graver ut kjelleren. Det er bare muren og reisverket som står igjen, uttaler hun til bolignettestedet Boligmani.no.

 

LES OGSÅ: Nakenbildet avslørte farlig føflekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer