HOT: - Dette er ikke noe «kom-og-ta-meg»-bilde. Det var et «her-kommer-du-ingen-vei»-bilde, forteller Kari Traa. Det ikoniske fotografiet er tatt i 2002 for bladet Ultrasport i forkant av OL i Salt Lake City.
HOT: - Dette er ikke noe «kom-og-ta-meg»-bilde. Det var et «her-kommer-du-ingen-vei»-bilde, forteller Kari Traa. Det ikoniske fotografiet er tatt i 2002 for bladet Ultrasport i forkant av OL i Salt Lake City.Vis mer

Kari Traa angrer ikke på lettkledd-bilde

- Nei, nei, nei. Jeg synes de bildene er kule, jeg.

SEOGHØR.NO: I forkant av OL i Salt Lake City i 2002 ble det trykket et lettkledd-bilde av kulekjører Kari Traa (40) i bladet Ultrasport.

Bildet, som viser den flotte Vossingen kun ikledd en beskyttelsesvest på overkroppen, har fått mye omtale, og Traa forteller til Dagbladet Magasinet at hun ikke angrer på fotoshooten:

- Nei, nei, nei. Jeg synes de bildene er kule, jeg. Nå er det helt vanlig med bilder som er mye drøyere enn det, og det var ikke et «kom-og-ta-meg»-bilde. Det var et «her-kommer-du-ingen-vei»-bilde. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor det fikk så mye oppmerksomhet, men samma det. Har du røde sko en dag så er det noen som liker det, og noen som synes det er stygt. Det er ikke vits å bry seg, forklarer hun.

VOSSING: Kari Traa har flyttet tilbake til Voss etter at hun og samboeren Lars Haukom (40) fikk barna Hedda (3) og Silja (1). Dette er fra Kari Traa-moteshow for vintersesongen 2012 - hvor Kari har på seg den flotte Vossebunaden. Foto: Stella Pictures
VOSSING: Kari Traa har flyttet tilbake til Voss etter at hun og samboeren Lars Haukom (40) fikk barna Hedda (3) og Silja (1). Dette er fra Kari Traa-moteshow for vintersesongen 2012 - hvor Kari har på seg den flotte Vossebunaden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det etterhvert så ikoniske bildet har ikke bare skaffet Traa flere beundrere - det har også reddet livet hennes. En lege la nemlig merke til en mistenkelig føflekk på idrettsutøverens mage og tok kontakt med henne.

Traa fulgte legens oppfordring og fikk føflekken sjekket. Da det ble funnet en celleforandring, fikk hun den fjernet umiddelbart, har Se og Hør Weekend tidligere skrevet.

Tobarnsmoren har også tidligere uttalt i en promovideo at hun synes bildene viser styrke:

- Jeg hadde ikke mye klær på bildene, men jeg hadde på meg protectskinne og synes bildene viste styrke. Jeg så ikke ut som ei litta dolle som ligger på gulvet og blir tatt bildet av ovenfra og ned.

Kari Traa har lagt kulekjører-tilværelsen på hylla til fordel for programlederjobbing og som forretningskvinne for sitt eget klesmerke «Kari Traa».

Hun er nominert i to kategorier, for TV3-programmet «Kari Traa-Leikane», under årets Gullruten som går av stabelen 9.mai i Bergen.

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker elsker Traa-undertøy