FOLKEKJÆR: Populære Kari Svendsen, eller Banjo-Kari, begynner å merke konsekvensene av artistlivet. Foto: Scanpix
FOLKEKJÆR: Populære Kari Svendsen, eller Banjo-Kari, begynner å merke konsekvensene av artistlivet. Foto: ScanpixVis mer

Kari Svendsen sliter med belastningsskader

Banjospillingen har satt sine spor hos den folkekjære artisten Kari Svendsen.

VETERAN: Kari Svendsen startet artistkarrieren for hele femti år siden. Her er hun på scenen med sin trofaste følgesvenn, banjoen, i 1981. 
Foto: NTB/SCANPIX Foto: Scanpix
VETERAN: Kari Svendsen startet artistkarrieren for hele femti år siden. Her er hun på scenen med sin trofaste følgesvenn, banjoen, i 1981. Foto: NTB/SCANPIX Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kari Svendsen (64), eller Banjo-Kari som hun ofte blir kalt, startet karrieren for mer enn femti år siden i 1966.

Hun ble først kjent som medlem av gruppen Christiania Fusel & Blaagress, men siden den gang har artisten opptrådt som soloartist og medvirket i en rekke revyer.

Men banjoen krever sitt. I dag sliter nemlig Kari med belastningsskader.

– Jeg kjenner det nå, at det verker innimellom. Men jeg spiller like fort, for jeg merker det ikke da. Bare når jeg holder meg i ro, avslører hun til Her og Nå.

64-åringen forteller også at hun får behandling for plagene.

Saken fortsetter under bildet.

– Jeg har gått en del til naprapat, selv om jeg har en pause akkurat nå. Jeg liker å ta behandlinger av og til før å løse opp litt, sier hun til bladet.

Svendsen var tidligere gift med visesanger Lillebjørn Nilsen, men de to skilte lag i 1978.

LES OGSÅ: Nå er han tilbake etter kollapsen