Kylie Jenner:

Kåret til verdens yngste selfmade milliardær

Åpner opp om suksessen i nytt intervju.

MILLIARDÆR: Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner gjør det storartet med sminkeselskapet Kylie Cosmetics. Foto: NTB scanpix
MILLIARDÆR: Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner gjør det storartet med sminkeselskapet Kylie Cosmetics. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke til å stikke under stol at «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (21) har gjort det særdeles bra med sminkeselskapet Kylie Cosmetics, som hun startet opp i 2015.

I juli la Forbes ut den prestisjetunge listen over «USAs rikeste selfmade kvinner». Og det var ingen ringere enn Jenner som prydet forsiden, under tittelen «America's Women Billionaires».

Tre norske på samme Forbes-liste

Ifølge Forbes har Kylie Jenners selskap en verdi på 900 millioner dollar, eller 7,3 milliarder kroner.

I tillegg har hun 100 millioner dollar, eller 866 millioner norske kroner, i andre selskaper eller som privat formue. Det vil si at hun nå er den yngste dollarmilliardæren noensinne.

På Forbes sin ferske liste over verdens yngste millardærer under 30 år, finner man også den norske Salmar-arvingen Gustav Magnar Witzøe (25) - som troner øverst på listen med en formue på tre milliarder dollar.

Også Ferd-arvingene Katharina (24) og Alexandra Andresen (22) er med på topplisten, med en formue på 1,4 milliarder dollar hver.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer