Kåret til verdens mest sexy

- Dette er et fantastisk resultat, jubles det i Storbritannia.

TAR EN PAUSE: Emma Watson tar en pause fra jobben som skuespiller for å fokuserer på studier. Foto: FameFlynet
TAR EN PAUSE: Emma Watson tar en pause fra jobben som skuespiller for å fokuserer på studier. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nettstedet Empire Online har foretatt en spørreundersøkelse for å finne ut hvem som er de mest sexy filmstjernene verden over.Nå er resultatene klare, og det er to briter som troner på toppen.Blant kvinnene er det «Harry Potter»-stjernen Emma Watson som får den gjeve tittelen, og blant herrene er det «Sherlock»-skuespilleren Benedict Cumberbatch som vinner.- Dette er et fantastisk resultat for britiske stjerner, men det som viser seg, er at det er mindre viktig å ha mange småfans, og bedre å ha en dedikert kjerne med blodfans, sier James Dyer, redaktør for nettstedet ifølge Contactmusic.com.På plassene bak Cumberbatch følger «Avengers»-stjernen Tom Hiddleston og «Twilight»-kjekkasen Robert Pattinson.Bak Watson har vi Scarlett Johansson og «The Hunger Games»-stjernen Jennifer Lawrence.Se bildespesial av topplisten her: 

Topp ti - mannlige filmstjerner:

1. Benedict Cumberbatch2. Tom Hiddleston3. Henry Cavill4. Ryan Gosling5. Robert Downey Jr.6. Chris Hemsworth7. Robert Pattinson8. Michael Fassbender9. Hugh Jackman10. Bradley Cooper

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer