Kåret til tidenes dårligste sang

Lite gjev tittel for «Paradise»-Iselins singel.

TIDENES DÅRLIGSTE: Radiokanalen NRJ kårer Iselin Michelsens sang, «Chewing Gum», til tidenes dårligste låt. Foto: Pricat
TIDENES DÅRLIGSTE: Radiokanalen NRJ kårer Iselin Michelsens sang, «Chewing Gum», til tidenes dårligste låt. Foto: Pricat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ikke lenge siden Iselin Michelsen (21) fra «Paradise Hotel» slapp sin første låt, «Chewing Gum». Og allerede nå kryper den inn i historiebøkene.

Det er Morgenshowet hos radiokanalen NRJ som kårer tidenes dårligste låt, og «Chewing Gum» stikker greit av med seieren.

De andre sangene som var med i kåringen var Double Take med «Hot Problems», Tonje Langeteig med «I Don't Wanna Be a Crappy Housewife», Rebecca Black med «Friday» og Lene Alexandra Øien med «My Boobs Are OK».

Seoghør.no slapp i begynnelsen av mai et klipp av sangens musikkvideo, noe som ikke gikk upåaktet hen. Videoen har i skrivende stund godt over 300.000 visninger.

- Jeg har alltid hatt lyst til å spille inn en sang og dette blir ikke min siste låt. Hvis jeg skal se for meg en musikkarriere vil det nok bli flere partylåter som «Chewing Gum», sa Michelsen selv til Seoghør.no.

Bloggeren og friidrettsjenta Rachel Nordtømme var heller ikke sent ute med å slakte «Chewing Gum».

«Jeeesus fucking christ! Jeg fatter ikke at det er mulig å lage noe så dårlig som sangen og musikkvideoen til Iselin fra Paradise Hotel. Om greia er at det skal være gøy, er det ikke det heller», skrev hun på sin blogg.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det blir ikke min siste låt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer