Emilie Nereng:

Kåret til en av verdens vakreste kvinner

Emilie «Voe» Nereng slo flere av verdens største stjerner i skjønnhetskonkurranse.

PÅ KJENDISTUNG LISTE: Emilie Nereng havnet på en gjev åttende plass på TC Candlers liste over verdens vakreste ansikter. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PÅ KJENDISTUNG LISTE: Emilie Nereng havnet på en gjev åttende plass på TC Candlers liste over verdens vakreste ansikter. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år kåres årets vakreste ansikter på Instagram-kontoen TC Candler. Kontoen har mer enn 700.000 følgere, i tillegg til mer enn en halv million følgere på YouTube.

Blant kvinnene som troner helt øverst på listen når kåringen nå er klar, er den norske influenseren Emilie Voe Nereng (24), som denne høsten også var å se på parketten i «Skal vi danse».

- Jeg ble veldig glad da jeg oppdaget det, mest fordi jeg har ligget forkjølet i romjulen og ikke har følt meg så fresh og fin. Jeg tar det som et kjempekompliment, sier hun til Se og Hør.

Over Kendall Jenner

Konkurransen er uformell, men navnene på den globale listen er langt fra ukjente.

Blant de mange kjente ansiktene Voe har slått, finner man supermodellen Kendall Jenner (24), «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke (33), og «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (29). Også kjente navn som Margot Robbie (29), Penélope Cruz (45) og Ariana Grande (26) er på listen.

Norske Emilie havnet altså over alle disse, som nummer åtte på den kjendistunge listen.

- Jeg synes det er ganske sykt. Jeg føler meg bare som lille Emilie fra Hønefoss i Norge, så det er ganske vilt at de i det hele tatt har lagt merke til meg i konkurransen, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer