STOLTE AV MAMMA: Vesle Honor og Haven kan skryte av at moren deres er blitt kåret til «årets mamma». Foto: action press/All Over Press
STOLTE AV MAMMA: Vesle Honor og Haven kan skryte av at moren deres er blitt kåret til «årets mamma». Foto: action press/All Over PressVis mer

Kåret til årets mamma

Jessica Alba hadde ekstra grunn til å juble på morsdagen.

SEOGHØR.NO: Det var ikke bare døtrene Honor (5) og Haven (2) som fikk «Sin City»-skuespilleren Jessica Alba (33) til å smile under helgens morsdagsfeiring.

På en veldedighetslunsj til inntekt for sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles ble hun nemlig utropt til «årets mamma».

Og både døtrene og Jessicas ektemann Cash Warren (35) fulgte stolt med, da hun holdt sin takketale i en kjole som var inspirert av 1950-tallet.

Mer komfortabel med kroppen etter fødslene

Alba har tidligere avslørt at det var først etter at hun ble mamma til sine to små sjarmtroll, at hun ble komfortabel med kroppen sin.

- Jeg har har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sa hun til bladet Health.

Privat feiring

Selve morsdagen på søndag feiret Alba og familien privat. Da var også hennes egen mor, Cathy, tilstede.

Filmstjernen har selv lagt ut flere bilder av sin lykkelige familie på sin Instagramkonto.

«#mothersday #blessed #mommy #honor #haven #homemade presents», skriver hun under et bilde av gavene hun fikk fra døtrene.

Alba er snart aktuell med filmen «Sin City:  A Dame to Kill For».

LES OGSÅ: - Dette er verdens hotteste bikinikropper