EKSEN: I en ny episode av programmet «Fashion Police», slakter Kris Jenner sin tidligere ektefelles antrekk. Foto: Scanpix
EKSEN: I en ny episode av programmet «Fashion Police», slakter Kris Jenner sin tidligere ektefelles antrekk. Foto: ScanpixVis mer

Kåret eksen til «verst kledd»

Kris Jenner langer ut mot sin tidligere ektefelle, Caitlyn, i moteprogram.

SEOGHØR.NO: Én av fjorårets største snakkiser, om ikke den aller største, var Bruce Jenners – nå Caitlyn Jenner (66) – kjønnsskifte.

Utallige overskrifter omhandlet den tidligere OL-utøverens berømte families reaksjon på overgangen, og den som ble viet aller mest spalteplass var eks-kona Kris Jenner (60).

- Jeg savner fortsatt Bruce. Det er veldig forvirrende og komplisert når man går gjennom dette med noen. Det er virkelig en prosess, har hun tidligere sagt i et intervju med Paper Radio.

Siden den gang har de to eksene blitt kjent på ny og ser ut til å komme nokså godt overens.

Dermed kom det nok som en overraskelse for mange at Kris denne uken kåret sin tidligere ektefelle til «verst kledd» i det amerikanske programmet «Fashion Police».

Saken fortsetter under bildet.


Da hun i programmet ble spurt om å rangere sin egen familie fra best til verst kledd basert på antrekkene de hadde valgt til Kanye Wests (38) motevisning nylig, var det klar tale fra Kardashian-moren.

«Best kledd»-tittelen gikk til både Kim Kardashian (35) og Kylie Jenner (18), mens Caitlyn altså endte opp på motsatt side av skalaen.

– De skoene med dét skjørtet? Jeg takler det bare ikke, sa 60-åringen ifølge UsWeekly.

– Og en annen grunn er at jeg gjerne skulle hatt dette antrekket selv. Hun stjal det!, fortsatte hun lattermildt.

DEN GANG DA: Kris Jenner var gift med Bruce Jenner før han skiftet kjønn. Foto: Zuma Press
DEN GANG DA: Kris Jenner var gift med Bruce Jenner før han skiftet kjønn. Foto: Zuma Press Vis mer


LES OGSÅ: Lamar Odom viste seg for første gang etter ulykken