Kårer Norges vakreste dialekt

Popstjernen Lise Karlsnes får hjelp av frisbee-mesteren Sune Wentzel.

RADIODEBUT: Lise Karlsnes gjør sin radiodebut som programleder på P4 i sommer. Foto: Stella Pictures
RADIODEBUT: Lise Karlsnes gjør sin radiodebut som programleder på P4 i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangeren Lise Karlsnes og frisbee-mesteren Sune Wentzel skal i radiokanalen P4 kåre Norges vakreste dialekt i sommer. Det gjør de i «P4 Sommerturné».

19 dialekter - én dialekt fra hvert fylke er plukket ut, og radiokanalens lyttere skal kåre den vakreste. Sendingene ledes av rutinerte Jan Normann.

Karsnes gjør sin radiodebut i sendingene.

- Vår radioturné har blitt en institusjon i sommer-Norge. I år har vi med oss et knallsterkt lag, med en av landets største radiostjerner, Jan Normann, som ankerfeste. Med seg på lasset har han fått en av Norges mest karismatiske og suksessrike artister gjennom 2000-tallet, popstjernen Lise Karlsnes. Samt seks ganger verdensmester i Frisbee og «Mesternes Mester»-finalist, Sune Wentzel, sier programredaktør Per Henrik Stenstrøm i P4.

Sommerturnéen har 19 stoppesteder, og i hver sending er det plukket ut èn dialekt som lytterne skal gi karakterer mellom 0 og 10. Dialekten med flest poeng kåres til «Norges vakreste». Komiker Gustav Nilsen, kjent fra årets kjendisutgave av 71 grader nord, fremfører sin versjon av dialektene.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Ingen menneskerett å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer