Kårer årets aller verste vrak

Amy Winehouse er selvsagt på lista. Sjekk hvem andre under!

VRAK: Amy Winehouse er selvskreven i denne kåringen. I året som gikk sørget hun for en rekke skandaler.
VRAK: Amy Winehouse er selvskreven i denne kåringen. I året som gikk sørget hun for en rekke skandaler. Vis mer
SEHER.NO: Skandalebefengte Amy Winehouse har ikke overraskende blitt kåret til et av de største vrakene i 2008.

Med seg på lista "Hot Mess of the Year", har hun skuespiller Gary Busey, artist Janet Jackson, skuespiller Heather Locklear og den beryktede O’Neal-familien, skriver nyhetsbyrået AP.

Slik forklarer de hvorfor:
En tilsynelatende ruset Gary Busey gjorde den røde løperen farlig under Oscar-utdelingen i år. Han gjorde sitt ytterste for å ødelegge Ryan Seacrests intervjuer med Jennifer Garner og Laura Hinney, og kastet seg over jentene.

I skrivende stund er han deltaker i realityshowet "Celebrity Rehab". Han trodde lenge han var en del av produksjonsteamet, men legen i showet, Drew Pinsky, måtte fortelle han at han var en pasient...

Janet Jackson forsøkte seg igjen på et comeback. Men albumet floppet, og hun måtte avlyse en rekke konserter av ukjente årsaker. Nå vet hun ikke helt hva hun skal gjøre.

Heather Locklear måtte i sommer på rehab for å få behandling for angst og depresjoner.

I september ble hun arrestert etter mistanke om fyllekjøring. Hun hadde kjørt ruset på reseptbelagte midler.

O'Neal-familien har heller ikke hatt et lett år. Skuespiller Ryan O'Neal og barna hans havnet i trøbbel etter å ha blitt arrestert en rekke ganger med narkotika på seg.

I september ble både han og sønnen Redmond arrestert etter at politiet fant narkotika hjemme hos seg. I sommer ble Tantum O'Neal arrestert for å angivelig ha kjøpt kokain på gata i New York.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Her er årets verste kjendisnavn