Kåre Willoch behandles for kreft

- Jeg har opplevd det norske helsevesenet som enestående bra.

RAMMET AV KREFT: Politiker Kåre Willoch sier til Her og Nå at han behandles for kreft, men at det ikke står så verst til med formen hans.  Foto: Aftenposten/ NTB Scanpix
RAMMET AV KREFT: Politiker Kåre Willoch sier til Her og Nå at han behandles for kreft, men at det ikke står så verst til med formen hans. Foto: Aftenposten/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Aschehougs celebre hagefest ble arrangert forrige uke, var Høyre-veteranen Kåre Willoch (87) blant gjestene.

Willoch innrømmet overfor ukebladet Her og Nå at formen hans ikke var helt på topp, ettersom han behandles for kreft.

Imidlertid kunne den spreke 87-åringen forsikre om at han er på bedringens vei, og at han ser frem til å delta på flere hageselskap i fremtiden.

- Jeg er blitt tatt fantastisk godt vare på, og har opplevd det norske helsevesenet som enestående bra, sier Willoch til Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

Merker alderen

I et intervju med Dagbladet i starten av januar, erkjente den profilerte politikeren at han hadde begynt å merke at han er nærmere 90 enn 80 år gammel.

- Jeg holder meg i form med å gå turer, gjøre gymnastikk og kroppsarbeid. Helsa er bra, men jeg merker at jeg ikke er 80 lenger. Da er det godt at min hustru er utdannet sykepleier, sa han til Dagbladet Pluss.

Kåre Willoch har vært gift med sin kjære Anne Marie Jørgensen i 62 år.

I 2014 feiret han og kona diamantbryllup etter 60 år som ektepar. De to har holdt sammen i tykt og tynt, og paret er fortsatt svært lykkelige sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer