Melodi Grand Prix 2017 :

Kåre Magnus Bergh og Line Elvsåshagen klare for Melodi Grand Prix

- En sinnsyk ære, sier Elvåshagen.


KLARE FOR FEST: Kåre Magnus Bergh er for veteran å regne i Melodi Grand Prix-sammenheng. Line Elvsåshagen debuterer. Foto: NRK / Julia Marie Naglestad
KLARE FOR FEST: Kåre Magnus Bergh er for veteran å regne i Melodi Grand Prix-sammenheng. Line Elvsåshagen debuterer. Foto: NRK / Julia Marie Naglestad Vis mer

Når den norske utgaven av verdens største musikkonkurranse, MGP, går av stabelen i Oslo Spektrum 11. mars i år, er det Line Elvsåshagen og Kåre Magnus Bergh som skal lede finalister og seere gjennom det hele, melder NRK.

Kåre Magnus Bergh har gjort det før. De to siste åra har han vært å finne på podiet, mens Line Elvsåshagen, debuterer.

Jorda rundt

Elvsåshagen er kjent for å ha reist verden rundt med NRK-programmet «Line reiser jorda rundt», og i høst sjarmerte hun Norge med P3-suksessen «Line dater Norge».

PÅ DATE: Line Elsåshagen klar for ny date i P3-programmet. Foto: NRK
PÅ DATE: Line Elsåshagen klar for ny date i P3-programmet. Foto: NRK Vis mer

At hun er Melodi Grand Prix-fan, legger hun ingen skjul på.

- Dette er en sinnsyk ære, og en av mine største drømmer går i oppfyllelse. Jeg er blodfan av Melodi Grand Prix, og har vært det i mange, mange år. Føler jeg skal ta vare på en nasjonalskatt, sier hun.

Ekstra moro

Kåre Magnus Bergh er fornøyd med sin nye makker.

- Å lede Melodi Grand Prix er jo bare gøy. Og jaggu ser det ikke ut til at folk liker det. Ekstra moro blir det med MGP-entusiasten Line med på laget, melder han.

I fjor var det 1,3 millioner seere som så den norske finalen. Hvem som skal kjempe om en billett til den internasjonale finalen og representere Norge i Euroviosion Song Contest i Kiev, blir kjent 7. februar.

LES OGSÅ: Lothepus forvekslet Kim Kardashian med Aylar