Kardashian-søstrene droppet stebrorens bryllup

Kardashian-søstrene nøyet seg med å gratulere familien på internett.

DROPPET BRORENS BRYLLUP: Kardashian-søstrene Kourtney (33), Khloé (27) og Kim (31) spiste heller en lunsj sammen i California, mens stebrorens bryllup foregikk på Hawaii. Foto: FameFlynet
DROPPET BRORENS BRYLLUP: Kardashian-søstrene Kourtney (33), Khloé (27) og Kim (31) spiste heller en lunsj sammen i California, mens stebrorens bryllup foregikk på Hawaii. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Men stebroren til reality-kjendisene Kim, Kourtney og Khloé Kardashian giftet seg på Hawaii, satt de tre søstrene i møte for å diskutere sin nye kleskolleksjon. Det skriver nettstedet RadarOnline.com.

Brandon er sønnen til Kardashian-søstrenes stefar, Bruce Jenner. Han fikk sin Leah på torsdag, men søstrene nøyde seg med å gratulere ham på sine blogger.

«Gratulerer til stebroren min og hans vakre nye kone», skrev Kim på sin Twitter-konto.

Foruten Bruce var Kris Jenner og parets felles døtre, Kendall og Kylie, tilstede på seremonien. Kleskoden var uformell og gjestene fikk alle blomsterkjeder.

- Det er ingen konflikt mellom dem. Men Kardashian-søstrene er rett og slett ikke så nære Jenner-barna, sier en kilde til nettstedet.


Dagen i forveien langet Kim Kardashian ut mot flyselskapet British Airways, fordi de angivelig stjal eiendeler fra kofferten hennes.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kim Kardashian gjør narr av «tanning mom»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer