Kardashian-søster avslørte kirurgi på direkten

Ikke før hadde Kim Kardashian avkreftet ryktene, så kom innrømmelsen fra søsteren Kourtney Kardashian.

AVSLØRTE SEG: Søstrene Kardashian, her med Kourtney og Kim har blitt superpopulære stjerner gjennom reality-showet sitt.Nå innrømmer Kourtney til venstre at hun har fikset på puppene. Foto: All Over Press
AVSLØRTE SEG: Søstrene Kardashian, her med Kourtney og Kim har blitt superpopulære stjerner gjennom reality-showet sitt.Nå innrømmer Kourtney til venstre at hun har fikset på puppene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Når det kommer til rykter og spekulasjoner rundt Hollywood-stjernenes kropper, er reality-stjernen Kim Kardashian (30) en av dem som blir mest omtalt. Den siste tiden har det blitt spekulert i om stjernen har lagt seg under kniven for å forstørre brystene sine.

Nå slår Kardashian tilbake mot ryktene, og sier på Piers Morgan Tonight at om ryktene var sanne, så hadde hun innrømmet det selv.

- Det er så mange rykter som svirrer om at jeg har operert meg. Jeg er den første til å innrømme det, om noe sånt skulle være sant.

Kardashian, som ble verdenskjent gjennom hennes reality-show «Keeping Up With The Kardashians» og som nå følges av over 6 millioner på Twitter, forteller i intervjuet at brystene hennes er ekte vare.

- Alle går rundt og prater om at de må være, du vet, ikke ekte. Men de er ekte. De er hundre prosent ekte, sier Kim Kardashian i TV-showet.

Men når Kim sier hennes bryster er ekte, bryter søsteren Kourtney Kardashian (31) inn og innrømmer at hun har fikset på utseendet.

- Disse er ikke ekte, sier hun, før Piers Morgen får bekreftet at hun har tatt operasjon.

Kim fortalte nylig at hun ser på det å være reality-stjerne som en fulltidsjobb.

- Folk mener jeg ikke gjør noen ting. Det ler jeg av, fordi reality-showet er jobben min. Det er også fashion-kolleksjonen min, bøkene og så videre. Jeg stopper aldri. Det er en fulltidsjobb.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Familien min hater kjæresten min


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer