Kardashian shoppet norsk design

Kim Kardashian tok med datteren til Moods of Norway-butikken i New York.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) er et av verdens mest profilerte par, og begge er svært interessert i mote og design. Nå har superparet lagt sin elsk på norske varer.

Kun dager etter at rapperen raste mot det franske motehuset Louis Vuitton dro han og Kim til Moods of Norway-butikken i Soho. De hadde med seg sin seks måneder gamle datter North og trillet barnevognen inn i butikken.

Selv om kuldegradene nærmer seg var Kim iført en hvit bukse og en langermet genser. Kanskje skulle hun oppgradere vintergarderoben med varmt norsk design?

HANDLER NORSKE VARER: Onsdag var Kim Kardashian på shopping i New York med datteren North West. Mor og datter tok blant annet turen innom Moods of Norways butikk i Soho.  Foto: FameFlynet
HANDLER NORSKE VARER: Onsdag var Kim Kardashian på shopping i New York med datteren North West. Mor og datter tok blant annet turen innom Moods of Norways butikk i Soho. Foto: FameFlynet Vis mer

Kim Kardashian har selv sin egen kleskolleksjon, Kardashian Kollection. West har også designet klær og har en stor lidenskap for mote.

Advarer mot Louis Vuitton

Louis Vuitton var tidligere et av rapperens favorittmerker, men nylig gikk han ut og advarte alle om å kjøpe varer fra luksusmerket.

- Alle som er i New York akkurat nå, ikke kjøp noe fra Louis Vuitton før etter januar, sa West under et intervju med radiostasjonen 92.3 Now.

Årsaken var at Vuitton-sjefen Yves Carcelle nektet å møte «Bound 2»-stjernen sist han var i Paris. Nå støtter altså kjendisfamilien norsk design istedet.

Flere medlemmer av Kardashian-familien liker norske merker. Da Kims lillesøster Kylie Jenner feiret 16 år troppet hun opp i norsk OnePiece med militærmønster.

DESIGNINTERESSERT: Kanye West var også med på handlerunden. Han er kjent for å like fargerikt og nyskapende design og Moods kolleksjon falt nok i smak hos den berømte artisten.  Foto: JDH Imagez / Splash News/ All Over Press
DESIGNINTERESSERT: Kanye West var også med på handlerunden. Han er kjent for å like fargerikt og nyskapende design og Moods kolleksjon falt nok i smak hos den berømte artisten. Foto: JDH Imagez / Splash News/ All Over Press Vis mer

Moods of Norway ble en gigantisk suksess etter at det ble lansert i 2003. I dag har gründerne Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlquist butikker over hele verden, inkludert tre i USA. Butikken Kim og Kanye handlet i ligger i Greene Street i Soho, nær kjendisparets leilighet.

«How I Met Your Mother»-stjernen Neil Patrick Harris er også en stor fan av Moods og har brukt de norske dressene på skjermen og i private sammenhenger.

Moods of Norway feiret tidligere i høst 10 år - og som seg hør og bør inviterte gutta bak Moods til gigantisk bursdagsfest i Oslo Spektrum - med 6000 av sine «nærmeste».

Også kongefamilien har brukt antrekk fra Moods of Norway, og under sommer-OL i London i fjor brukte kronprins Haakon (40) og kronprinsesse Mette-Marit (40) begge de offisielle OL-antrekkene som Moods hadde designet.

SUKSESS: (f.v) Peder Børresen, Simen Staalnacke og Stefan Dahlquist kunne tidligere i år feire Moods Of Norways 10-årsjubileum. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: (f.v) Peder Børresen, Simen Staalnacke og Stefan Dahlquist kunne tidligere i år feire Moods Of Norways 10-årsjubileum. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Hun jukset seg slank etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer