Kim Kardashian:

Kardashian leide samme «hundehvisker» som Christine Koht

Realitystjernen går nye veier for å roe ned sin lille kjæledegge.

HJERTELIG MØTE: Christine Koht og Cesar Millan fikk et hjertelig møte i 2012. Nå har han også hjulpet Kim Kardashian med hennes kjæledegge, Sushi. Foto: Henning Jensen/NTB Scanpix
HJERTELIG MØTE: Christine Koht og Cesar Millan fikk et hjertelig møte i 2012. Nå har han også hjulpet Kim Kardashian med hennes kjæledegge, Sushi. Foto: Henning Jensen/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kort tid etter at datteren til Kim Kardashian (37) og ektemannen Kanye West (40), North West, hadde fylt fire år tidligere i år, gikk Kim til innkjøp av en liten pomeranian som skulle holde datteren med selskap.

Nå har imidlertid den verdenskjente stjernen blitt mektig lei av hvordan hunden, som hun kaller Sushi, oppfører seg.

Dermed har hun leid inn en hundehvisker som skal få hunden til å oppføre seg slik Kim ønsker.

STOLT HUNDEEIER: Kim Kardashian med sin nye kjæledegge Sushi. Foto: NTB Scanpix
STOLT HUNDEEIER: Kim Kardashian med sin nye kjæledegge Sushi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail er det bjeffingen Kim synes er det største problemet.

- For min del var alt jeg ønsket en rolig hund, forteller Kim i den nyeste episoden av «Keeping Up With The Kardashians», skriver avisen.

Leide inn kjendishundehvisker

Når det kom til hvilken hundehvisker Kim skulle velge, er ingenting bedre enn det beste.

Hjemme hos Kim Kardashian dukket nemlig realitystjernen Cesar Millan (48), kjent fra programmet «Hundehviskeren», opp.

Ifølge Daily Mail forteller Cesar at Sushis oppførsel skyldes mangel på struktur og grenser. Han skal derfor ha lært Kim ulike teknikker som hun kan bruke for å roe ned hunden.

- Det er veldig fint å vite at Sushis problemer kan fikses. Hun er en del av familien nå, så vi må jobbe med det, sier Kim i episoden.

«Angrep» hundehviskeren

Cesar Millian har hjulpet hundeiere over hele verden i forbindelse med sitt TV-show. Han har også jobbet med superstjerner som Oprah Winfrey, Katherine Heigl, Jada Pinkett Smith og Nicolas Cage.

Men da stjernehundehviskeren møtte den norske komikeren og TV-stjernen Christine Koht (50), gikk ikke alt som planlagt.

HJERTELIG MØTE: Christine Koht og hennes hunder Pipp og Lille fikk et sterkt møte med hundehviskeren Cesar i 2012. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
HJERTELIG MØTE: Christine Koht og hennes hunder Pipp og Lille fikk et sterkt møte med hundehviskeren Cesar i 2012. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer

I møtet, som Se og Hør hadde satt opp, tok Christine med seg sine to Jack Russell-terriere, Pipp og Lille. Men det var helt andre som måtte temmes den dagen.

Christine gikk nemlig nærmest til angrep på hundehviskeren, ettersom hun er hans største fan.

Christine Koht tar i mot "hundehviskeren" Cesar Millan med masse kjærlighet. Hun ønsker å få kontroll på sine to små hunder. Vis mer

- Det er som å møte Gud. Han er helt fantastisk, sa Koht, som ikke fikk nok av sitt store idol og stadig lurte til seg en klem.

Cesar ble sjarmert av engasjerte Christine, men måtte summe seg etter det overveldende møtet.

- Jeg er ikke vant til dette. Det er den varmeste velkomsten jeg har fått noen gang. Jeg er i sjokk. Nå må jeg bruke litt tid på å lande, sa han med et smil.

LES OGSÅ: Kim Kardashian brukte ni antrekk på en dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer