Kardashianfamilien:

Kardashian-familiens ville påskefeiring

Kardashian-familien er kjent for å slå på stortrommen.

MATCHENDE PÅSKEPYSJ: Khloe Kardashian og moren Kris Jenner feiret påske med matchende påskekylling-pysj. Foto: Skjermdump/Instagram @krisjenner
MATCHENDE PÅSKEPYSJ: Khloe Kardashian og moren Kris Jenner feiret påske med matchende påskekylling-pysj. Foto: Skjermdump/Instagram @krisjenner Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian/Jenner-familien er kjent for å ikke holde tilbake når det gjelder feiringer. Enten det er bursdager, jul eller baby shower er stjernefamilien kjent for å slå på stortrommen.

Påsken er selvfølgelig intet unntak, og på søndag hadde hele gjengen samlet seg hos mamma Kris Jenner (66) for å feire i ekte Kardashian-ånd, skriver blant andre People.

For anledningen hadde Jenner gått til anskaffelse av påskeegg i sjokolade til familiemedlemmene. På eggene var navnene deres skrevet med hvit glasur.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», hadde premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

«Herremin, se hva moren min gjorde. Hun har sjokoladeegg til alle barna. Til de voksne også», fortalte realitystjernen Kim Kardashian (41) i et klipp på Instagram-story. Også yngstesøster Kylie Jenner (24) delte bilder av eggene på Instagram.

SJOKOLADEEGG: Hele Kardashian-familien fikk hvert sitt personlige påskeegg. Foto: Skjermdump/ Instagram @kyliejenner
SJOKOLADEEGG: Hele Kardashian-familien fikk hvert sitt personlige påskeegg. Foto: Skjermdump/ Instagram @kyliejenner Vis mer

I tillegg til påskeegg fikk realitystjernenes barn egne tyggegummimaskiner.

«Måtte skaffe disse til jentene mine», skriver 24-åringen til bildet.

TYGGEGUMMIMASKIN: Det var ikke mangel på snop under stjernenes påskefeiring. Foto: Skjermdump/ Instagram @kyliejenner
TYGGEGUMMIMASKIN: Det var ikke mangel på snop under stjernenes påskefeiring. Foto: Skjermdump/ Instagram @kyliejenner Vis mer

Også Khloe Kardashian (37) lot følgerne ta del i feiringen i en bildekarusell på Instagram, som blant annet viser resultatet fra årets eggjakt.

Viste frem sønnen

Tidlig i februar kunne den verdenskjente Kylie Jenner og rapperen Travis Scott (30) dele den hyggelige nyheten om at de hadde blitt foreldre for andre gang. Fra før har paret datteren Stormi (4).

Senere avslørte sminkemogulen at sønnen hadde fått navnet Wolf. Ikke lenge etter så det ut til at hun hadde endret mening, da hun ga fansen beskjed om at den lille guttens navn ikke lenger var Wolf.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

«Til orientering så er ikke navnet til sønnen vår Wolf lenger», skrev tobarnsmoren til sine 320 millioner følgere, og fortsatte:

«Vi følte bare virkelig ikke at det var ham. Jeg ville bare dele det, siden jeg ser Wolf overalt».

Jenner har foreløpig ikke avslørt babyens nye navn, og gutten har kun blitt vist ved én anledning på sosiale medier tidligere, da 24-åringen kunngjorde sønnens ankomst med et bilde av den lille hånden hans.

Den tilsynelatende navnløse gutten feiret sin første påske med familien, noe Jenner fortalte ved å legge ut et bilde av den lille guttens fot på Instagram Story.

FØRSTE PÅSKE: Kylie Jenners sønn feiret sin første påske med familien. Foto: Skjermdump/Instagramn @kyliejenner
FØRSTE PÅSKE: Kylie Jenners sønn feiret sin første påske med familien. Foto: Skjermdump/Instagramn @kyliejenner Vis mer

Eneste uten barn

Det så ut til at Kendall Jenner (26) var den eneste søsteren som ikke deltok på feiringen. 26-åringen er også den eneste i søskenflokken som ikke har barn, noe mor Kris Jenner tidligere har snakket om «The Ellen DeGeneres Show». Der fikk hun spørsmål om hvem av barna hun tror vil gi henne sitt tolvt barnebarn.

KRANGEL: Det ble høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

- Vel, jeg tenker det hadde vært fint hvis det var Kendall, ikke sant? Hun er den eneste som ikke har fått en baby, sa 66-åringen i februar.

Det kan se ut til at ønsket om enda et barnebarn står sterkt hos moren. Tidligere denne måneden fortalte nemlig den 26 år gamle modellen til E! News Daily Pop at moren stadig presser henne til å bli gravid.

- Hun tekster meg ut av det blå og bare «jeg tror det er på tide», og jeg bare: «er ikke det opp til meg?», sa hun, og moren la kjapt til:

- Bare en vennlig påminnelse!

LES OGSÅ: Avslører: - Vi har giftet oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer