Kardashians:

Kardashian-familiens ukjente slektstre

Hevder familien har blått blod i årene.

KJENTE FJES: Kardashian/Jenner-familien er en av verdens mest kjente. Nå viser det seg at de også har et helt spesielt slektskap. Foto: NTB Scanpix
KJENTE FJES: Kardashian/Jenner-familien er en av verdens mest kjente. Nå viser det seg at de også har et helt spesielt slektskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er neppe mange andre familier som dukker opp i mediene like ofte som Kardashian/Jenner-klanen.

Selv om familien ble kjent i Los Angeles under O.J Simpsons rettssak, da Kardashian-søstrenes far, avdøde Robert Kardashian var hans forsvarsadvokat, var det en langt mer pikant sak som satte fart på familiens popularitet. Nemlig Kim Kardashians sexvideo som ble lekket i 2007.

Familien har vært i rampelyset siden, og i oktober samme år dukket realityserien «Keeping Up With The Kardashians» opp på TV-skjermen i amerikanske hjem.

Tolv år senere er to av medlemmene på Forbes liste over verdens yngste «selfmade» kvinner, og Kim har i tillegg møtt president Trump på det ovale kontor.

Nå viser det seg at den svært så celebre familien også har blått blod i årene.

Kongelig slekt

Det er den skotske avisen Daily Record som har kommet over familiens aner i regionen. Det har de gjort ved hjelp av den lokale journalisten Craig Williams.

Saken fortsetter nedenfor.

Williams bestemte seg for å undersøke familiens røtter etter at det ble kjent at familiens eldste datter, Kourtney (40), ga datteren Penelope (6) mellomnavnet Skottland for å hedre sin mor, Kris Jenner (63), sine skotske aner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer