«Keeping Up With The Kardashians» 10 år:

Kardashian-familiens mest skandaløse øyeblikk

Verdens mest berømte familie har ingen rolige dager.

IKKE EN VANLIG FAMILIE: F.v. Khloé Kardashian, North West, Kim Kardashian, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix
IKKE EN VANLIG FAMILIE: F.v. Khloé Kardashian, North West, Kim Kardashian, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det er neppe mange andre familier som dukker opp i media like ofte som Kardashian/Jenner-familien.

I oktober er det 10 år siden reality-serien «Keeping Up With The Kardashians» kom på TV-skjermen i amerikanske hjem. I serien følger vi livene til søstrene Kim Kardashian (36), Kourtney Kardashian (38), Khloe Kardashian (32), samt deres mor Kris Jenner (58) og deres halvsøstre Kendall (21) og Kylie (19).

Familien er like kjent for sine luksusriøse liv som de er for sine mange skandaler, plastisk kirurgi-operasjoner, korte ekteskap og hete flørter.

KORT EKTESKAP: Bare 72 dager etter bryllupet valgte Kim Kardashian å søke om skilsmisse fra Kris Humphries. Foto: NTB Scanpix
KORT EKTESKAP: Bare 72 dager etter bryllupet valgte Kim Kardashian å søke om skilsmisse fra Kris Humphries. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det mest spesielle med familien er kanskje hvordan de ble kjent. Selv om de fleste i Los Angeles visste hvem de var på grunn av OJ Simpson-rettssaken, fikk imidlertid populariteten fart da Kim Kardashians sex-video ble lekket i 2007.

Samme år hadde TV-serien «Keeping Up With The Kardashians» premiere. Resten er historie.

Skilt etter 72 dager

Kims svært korte ekteskap med basketballspilleren Kris Humphries (32) i 2011 var mye omtalt i media. Ekteskapet varte nemlig bare i 72 dager før Kardashian ville skilles.

I etterkant har hun avslørt at hun visste ekteskapet ikke ville vare allerede på bryllupsreisen.

- Jeg tenkte, «Oh shit, jeg er 30 år gammel, jeg må skjerpe meg. Jeg må gifte meg.» Jeg tror mange jenter går gjennom det samme der de de blir stressa fordi de begynner å bli gammel og alle venninnene deres har barn. Det var mer sånn. Jeg skjønte at ekteskapet ikke ville vare på bryllupsreisen, sa hun på talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen» i mai.

Trøbbel med barnefar

Også Kims søster, Kourtney (38), har ofte vært omtalt i media på grunn av forholdet til Scott Disick (34). Han er far til deres tre barn, Mason (7), Penelope (4) og Reign (2).

TRØBLETE FORHOLD: Kourtney Kardashian og Scott Disick. Foto: NTB Scanpix
TRØBLETE FORHOLD: Kourtney Kardashian og Scott Disick. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Disick har vært innlagt på rehab opptil flere ganger på grunn av problemer med alkohol og rusmidler.

I 2011 skal han ha fridd til Kourtney, men hun hadde avslått ham etter at han gang på gang ble sett med andre kvinner.

Nylig skal han også ha blitt observert med Disney-stjernen Bella Thorne i Cannes, men skal ha kastet henne ut av villaen sin fordi hun «stinket».

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Funnet bevisstløs på bordell

Khloe Kardashian (32) har heller ikke vært uten skandaler i kjærlighetslivet sitt.

I 2009 giftet hun seg med basketspilleren Lamar Odom, men søkte om skilsmisse i 2014 etter at Odom ble arrestert for fyllekjøring.

Hun skal ha nektet å snakke med ham da han ventet på henne utenfor et treningssenter i Los Angeles i 2015, ifølge E! Online. Knapt en måned etterpå ble Odom funnet bevisstløs på et bordell i delstaten Nevada.

Senere viste det seg at Odom har tatt overdose av narkotika og havnet i koma.

Khloe satt ved ham på sykehuset under hele oppholdet, og arrangerte fly for hans nærmeste familie til Los Angeles.

Etter et tre måneders langt sykeopphold var Odom derimot ikke klar for å legge party-livet på hylla, ifølge nære kilder av familien.

- Khloe er veldig bekymret for oppførselen hans. Men Lamar nekter å høre på henne. Han sa faktisk til henne: «Ingenting vil skje med meg. Bare se hvordan jeg overlevde forrige gang», hevdet kilden overfor People.

Utseendet-kritikk

Det er ikke bare de eldste søstrene som har fått gjennomgå offentlig.

Yngstesøsteren Kylie Jenner (19) har flest Snapchat-følgere i hele verden og administrerer sitt eget sminkemerke som blir utsolgt på minutter. Men det Kylie har fått mest tyn for, er sine store forandringer på utseendet.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Jenner har fått svært mye kritikk for å fylle leppene med såkalte «fillers», og flere har også spekulert i om hun også har operert nesen og brystene.

I februar var hun åpen om forandringene i en episode av «Keeping Up With the Kardashians».

- Jeg har midlertidige fillere. Det er bare en usikkerhet hos meg, så det er derfor jeg har gjort det. Jeg har hatt lyst til å fortelle det, men folk er så raske til å dømme meg for alt mulig. Derfor gikk jeg kanskje rundt grøten, men jeg løy ikke, hevdet hun.

Også Kylie har hatt en noe spesielt kjærlighetsforhold. Eks-kjæresten og rapper Tyga (27) er betraktelig eldre enn Jenner og har i tillegg vært sammen med Blac Chyna, den nåværende kjæresten til Rob Kardashian, Kylies bror.

GA UT BOK: Caitlyn Jenner med boka «Secrets Of My Life» Foto: NTB Scanpix
GA UT BOK: Caitlyn Jenner med boka «Secrets Of My Life» Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tyga og Blac Chyna har i tillegg et barn sammen.

Byttet kjønn

Kardashian-familiens drama har ikke alltid bare handlet om kjærlighetsliv og forandringer på utseendet.

I april 2015 avslørte Bruce Jenner, eksmannen til Kris Kardashian og far til Kendall og Kylie, at han ville bytte kjønn.

På coveret av Vanity Fair kunngjorde hun sitt nye navn - Caitlyn - og i september 2015 ble navnebyttet offisielt.

Caitlyn har siden blitt kalt verdens mest kjente transperson, men har fått sterk kritikk for å blant annet være i mot likekjønnede ekteskap.

Ranet i Paris

Hendelesen som ble fjorårets snakkis var da Kim Kardashian ble ranet i Paris i oktober 2016.

Væpnede menn stormet luksusleiligheten hennes sent på kvelden og truet med pistol.

I etterkant har Kim fortalt at hun vurderte å løpe ut av leiligheten rett etter at de maskerte mennene hadde brutt seg inn.

- Jeg så på pistolen (til ranerne, journ.anm), og deretter på trappa. Skulle jeg løpe ned og risikere å bli skutt i ryggen? Eller ville det gå bra? Hva hvis trappeoppgangen er sperret eller heisen ikke vil åpne seg? Da er jeg «f**ked». Det var ingen vei ut, fortalte realityprofilen, ifølge tv-kanalen E!.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For snart et halvt år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (36) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et nytt promo-klipp for stjernas egne program, forteller hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. http://www.eonline.com/shows/kardashians/news/835707/kim-kardashian-gives-terrifying-moment-by-moment-recap-of-paris-attack-reveals-she-was-thrown-on-bed-thought-this-is-it Vis mer

Da Kardashian deretter ble bundet fast og kneblet, og lå med teip over munnen i sin egen seng, «forberedte» 36-åringen seg på voldtekt.

- En av ranerne tok tak i beina mine og dro meg mot ham. Jeg hadde ikke noe på meg under morgenkåpa og tenkte: «Ok, nå skjer det». Men det skjedde ikke.

Marerittet var imidlertid langt fra over. I minuttene før Kardashian ble slengt i et badekar, der hun lå helt til ranerne forsvant med smykker verdt nærmere 90 millioner kroner, var hun sikker på at hun skulle bli skutt og drept.

Hennes tanker gikk da til søsteren Kourtney, som også var i Paris.

- Jeg bare ba for at Kourtney (Kims storesøster, journ.anm) skulle få ha et normalt liv etter å ha sett min døde kropp, fortalte hun den gangen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer