Kardashian-klanen:

Kardashian-familiens elleville festhelg

Mens Khloé feiret hos søsteren, kunne niesen slippe jubelen løs i Wyoming.

FESTHELG: Denne helgen har Kardashian/Jenner-klanen virkelig slått på stormtromma. De har nemlig arrangert to forskjellige fester - med vidt forskjellige temaer. Foto: Kim Kardashian / Khloé Kardashian, Instagram
FESTHELG: Denne helgen har Kardashian/Jenner-klanen virkelig slått på stormtromma. De har nemlig arrangert to forskjellige fester - med vidt forskjellige temaer. Foto: Kim Kardashian / Khloé Kardashian, Instagram Vis mer
Publisert

Pandemien er fortsatt i full sving, men det ser ikke ut til å stoppe den famøse Kardashian/Jenner-klanen fra å feire bursdagene sine på ekstravagant vis. Med skyhøye ballongbudsjetter, kaker i alle regnbuens farger og eksotiske dyr, har gjengen de siste årene klart å skape flere overskrifter med festvanene sine.

Selv ikke det verdensomspennende covid-19-utbruddet klarer å stoppe familien fra å arrangere elleville bursdager. Nå har både Khloé Kardashian (36) og North West (7) feiret sine respektive bursdager, i hver sin del av USA.

Mens Khloé ifølge InStyle gikk for en samling med familien hjemme hos Kylie Jenner (22), har Kim Kardashians (39) datter hatt en ekte cowboy-bursdag på familiens landsted i Wyoming.

Sjelden opptreden fra Rob

Det ble tilsynelatende ikke spart på en eneste krone på noen av festene. Khloé fikk låne lillesøster Kylie Jenners gedigne hus i California, og det skal primært ha vært familie som var til stede.

Bilder fra festen viser blant andre Rob (33), Kylie, Kourtney (41) og Kendall (24), som alle koste seg med den ville bursdagsfesten søsteren hadde stelt i stand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer