Kardashian-klanen:

Kardashian-familiens elleville festhelg

Mens Khloé feiret hos søsteren, kunne niesen slippe jubelen løs i Wyoming.

FESTHELG: Denne helgen har Kardashian/Jenner-klanen virkelig slått på stormtromma. De har nemlig arrangert to forskjellige fester - med vidt forskjellige temaer. Foto: Kim Kardashian / Khloé Kardashian, Instagram
FESTHELG: Denne helgen har Kardashian/Jenner-klanen virkelig slått på stormtromma. De har nemlig arrangert to forskjellige fester - med vidt forskjellige temaer. Foto: Kim Kardashian / Khloé Kardashian, Instagram Vis mer
Publisert

Pandemien er fortsatt i full sving, men det ser ikke ut til å stoppe den famøse Kardashian/Jenner-klanen fra å feire bursdagene sine på ekstravagant vis. Med skyhøye ballongbudsjetter, kaker i alle regnbuens farger og eksotiske dyr, har gjengen de siste årene klart å skape flere overskrifter med festvanene sine.

LETTKLEDD: Kylie Jenner har hevet seg på «Carole Baskin»-trenden på Tiktok, og det går ikke ubermeket hen. Vis mer

Selv ikke det verdensomspennende covid-19-utbruddet klarer å stoppe familien fra å arrangere elleville bursdager. Nå har både Khloé Kardashian (36) og North West (7) feiret sine respektive bursdager, i hver sin del av USA.

Mens Khloé ifølge InStyle gikk for en samling med familien hjemme hos Kylie Jenner (22), har Kim Kardashians (39) datter hatt en ekte cowboy-bursdag på familiens landsted i Wyoming.

ETTERTRAKTET: TV-profil Emma Ellingsen har over en halv million følgere på Instagram, og det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Sjelden opptreden fra Rob

Det ble tilsynelatende ikke spart på en eneste krone på noen av festene. Khloé fikk låne lillesøster Kylie Jenners gedigne hus i California, og det skal primært ha vært familie som var til stede.

Bilder fra festen viser blant andre Rob (33), Kylie, Kourtney (41) og Kendall (24), som alle koste seg med den ville bursdagsfesten søsteren hadde stelt i stand.

At Rob hadde dukket opp fikk nok flere til å sperre opp øynene, i og med at han sjelden viser seg offentlig om dagen. Khloés eks, basketballspilleren Tristan Thompson (29), var også til stede.

På bildene kan det for øvrig virke som at smittevern fikk et visst fokus. Khloé hadde fått laget ansiktsmasker med ansiktet sitt på, og antibac-flasker med ansiktet hennes på etiketten. Likevel ser det ut til at mat og søtsaker ble servert i en buffé, som ikke er anbefalt under en pandemi.

Det skal derimot nevnes at den store familien de siste månedene stort sett bare har vært sammen med hverandre. På den måten er smittesporing trolig nokså enkelt om noen skulle ha fått viruset.

View this post on Instagram

💕FAMILY💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Gjestene koste seg i hvert fall, hvis man skal tro bildene som ble delt fra festen. Det var dansing, fotografering og aktiviteter for barna, og det virket som at alle dro fra den spinnville og trolig dyre feiringen med gode minner.

Rideturer

Festlighetene stoppet derimot ikke etter den kvelden. Flere av familiemedlemmene dro nemlig videre til Wyoming, der Kim og Kanye West (43) kjøpte seg en ranch for en tid tilbake.

Familien har tilbrakt mye tid der under pandemien, og legger gjerne ut idylliske bilder av barna som leker i det rurale landskapet.

Nå var det datteren Norths syvårsdag som var anledningen for besøket. På mandag la den stolte moren ut flere bilder av festen, der man tydelig kan se at feiringen hadde et western-tema.

Barna red på hest, og bursdagsjenta fikk en kake formet som en cowboyhatt. Kim har skrevet på Twitter at de har 14 hester på ranchen. Gjestene var dessuten kledd i mer eller mindre western-inspirerte antrekk.

Mamma Kims antrekk var også inspirert av dette, men den brune lateksdressen kan sies å være en noe moderne tolkning. Deriblant Kims søster Kourtney og hennes barn hadde tatt turen for å feire syvåringen.

For noen kan det kanskje virke overraskende at Kourtney lot seg avbilde i sosiale medier etter bursdagsfesten. Hun har flere ganger i løpet av det siste halvåret gjort det klinkende klart at hun vil ut av familiens realitysirkus. På mange måter kulminerte dette i en slåsskamp med Kim, som ble fanget av kameraene i forbindelse med innspillingen av «Keeping up with the Kardashians».

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

- Jeg tyr virkelig aldri til vold på den måten, men hun klorte meg så hardt at jeg begynte å blø. Dere fikk ikke sett detaljene på tv, men da jeg oppdaget kloremerker på armen, og følte det på ryggen, gikk jeg bort og slo henne tilbake, sa Kim nylig om hendelsen.

Hun kunne heldigvis også avsløre at søstrene har et godt forhold etter den voldsomme krangelen.

LES OGSÅ: - Har tatt meg lang tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer