Kim Kardashian:

Kardashian-barna sjarmerte «alle» på skøytebanen

Lille julaften dukket Kim Kardashian opp på skøytebanen i California sammen med sine to barn.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Reality-dronningen Kim Kardashian (37) er en av verdens mest etterspurte kjendiser, men til tross for en stappfull kalender tok hun seg likevel tid til å skape julestemning for seg og sine to barn, North (4) og Saint West (2).

Lille julaften ble nemlig Kim observert på skøyteisen under en julefest i Thousand Oaks i California. Og sammen med barna så det ut til at den lille familien storkoste seg.

Ifølge Daily Mail var dette Saint sitt første møte med isen, og mamma Kim sørget for å føre ham trygt over skøytebanen mens de lo og moret seg.

Iført en kamuflasjemønstret genser og svarte Adidas bukser så det ut til at North også koste seg med skøytene på. Hun holdt mamma Kim i hånda mens de sammen skøytet over isen.

Se video øverst i saken!

Til stedet var også Kims søster Kourtney Kardashian (38), som hadde tatt med seg sin nye kjæreste, Younes Bendjima (24), og hennes fem år gamle datter Penelope Disick ut på glattisen.

Saken fortsetter under:

Også Penelope så ut til koste seg gløgg, mens mamma Kourtney så ut til å tilbringe romantiske stunder med sin nye kjæreste, Younes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer