Kim Kardashian:

Kardashian-barna sjarmerte «alle» på skøytebanen

Lille julaften dukket Kim Kardashian opp på skøytebanen i California sammen med sine to barn.

(Se og Hør): Reality-dronningen Kim Kardashian (37) er en av verdens mest etterspurte kjendiser, men til tross for en stappfull kalender tok hun seg likevel tid til å skape julestemning for seg og sine to barn, North (4) og Saint West (2).

Lille julaften ble nemlig Kim observert på skøyteisen under en julefest i Thousand Oaks i California. Og sammen med barna så det ut til at den lille familien storkoste seg.

«KARDASHIAN ON ICE»: Kim Kardashian førte sønnen Saint trygt over isen iført en grå joggedress og en helt ny hårsveis. Foto: NTB Scanpix
«KARDASHIAN ON ICE»: Kim Kardashian førte sønnen Saint trygt over isen iført en grå joggedress og en helt ny hårsveis. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FAMILIETID: Kim Kardashian koste seg på isen sammen med datteren North og sin niese Penelope. Foto: NTB Scanpix
FAMILIETID: Kim Kardashian koste seg på isen sammen med datteren North og sin niese Penelope. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail var dette Saint sitt første møte med isen, og mamma Kim sørget for å føre ham trygt over skøytebanen mens de lo og moret seg.

Iført en kamuflasjemønstret genser og svarte Adidas bukser så det ut til at North også koste seg med skøytene på. Hun holdt mamma Kim i hånda mens de sammen skøytet over isen.

  • Se video øverst i saken!

Til stedet var også Kims søster Kourtney Kardashian (38), som hadde tatt med seg sin nye kjæreste, Younes Bendjima (24), og hennes fem år gamle datter Penelope Disick ut på glattisen.

Saken fortsetter under:

MATCHER:KourtneyKardashian og datteren Penelope matchet på isen i pelskåper. Foto: NTB Scanpix
MATCHER:KourtneyKardashian og datteren Penelope matchet på isen i pelskåper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FLØRTET: Kourtney Kardashian og kjæresten Younes Bendjima i het flørt på glattisen. Foto: NTB Scanpix
FLØRTET: Kourtney Kardashian og kjæresten Younes Bendjima i het flørt på glattisen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også Penelope så ut til koste seg gløgg, mens mamma Kourtney så ut til å tilbringe romantiske stunder med sin nye kjæreste, Younes.

Turtelduene flørtet med hverandre åpenlyst foran fansen. Dette er en av de første bildene av Kourtneys nye kjæreste sammen barna hun har med ekskjæresten Scott Disick (34).

Saken fortsetter under bildet:

FØRSTE MØTE MED ISEN: Lille julaften var Saint West sin første tur på skøytebanen. Her hjelper mamma Kim Kardashian han opp fra isen. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE MØTE MED ISEN: Lille julaften var Saint West sin første tur på skøytebanen. Her hjelper mamma Kim Kardashian han opp fra isen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere graviditeter

Det har vært en travel tid for Kardashian-familien, og stadig har de skapt overskrifter omkring søstrene Khloe Kardashian (33) og Kylie Jenner (20) sine graviditeter.

I september kom nyheten om at Kylie angivelig skal være gravid med kjæresten Travis Scott (25), som en bombe på fansen.

Noen måneder etter at TMZ meldte at Kylie ventet sitt første barn, startet også ryktene om at Kylies søster, Khloe, også venter sitt første barn med kjæresten Tristan Thompson (26).

Selv om flere kilder hevdet den gang at det var hold i ryktene, forholdt både Khloe og Tristan seg tause om den store nyheten.

Tidligere denne måneden bekreftet endelig paret den gledelige babynyheten. Det gjorde duoen på Instagram.

Saken fortsetter under:

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skriver Khloe på sin Instagram.

Kylie har derimot ikke kommentert ryktene om hun skal være gravid, men nylig lekket det flere ferske bilder av 20-åringen, og fansen er overbevist om at deres store idol helt klart er gravid.

LES OGSÅ: Slakt, trusler og dritt­kasting oppsummerer det ville Kardashian-året