Kardashian angrepet på gaten i Paris

Realitystjernen ble helt satt ut da den ukjente mannen prøvde å kysse rumpen hennes!

FORSKREKKET: En tydelig sjokkert Kim Kardashian ser at mannen som prøvde å ta tak i henne blir lagt i bakken av sikkerhetsvakten. Hendelsen fant sted i Paris denne uken.  Foto: NTB Scanpix
FORSKREKKET: En tydelig sjokkert Kim Kardashian ser at mannen som prøvde å ta tak i henne blir lagt i bakken av sikkerhetsvakten. Hendelsen fant sted i Paris denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Fotografene var som vanlig samlet og ventet på Kim Kardashian (35) i Paris da noe uventet plutselig fant sted. Tobarnsmoren var på vei inn til restauranten L'Avenue da hun ble angrepet av det som for henne var en ukjent mann.

Han snek seg opp bak henne og prøvde å kysse rumpen hennes, men ble raskt lagt i bakken av Kims sikkerhetsvakter.

Bilder viser en tydelig forskrekket Kardashian som først ikke oppfatter hva som skjer, og deretter blir skremt av dem ukjente mannens oppmerksomhet før hun raskt blir ført inn til restauranten.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKERT: Kim Kardashian gjorde store øyne da en ukjent mann prøvde å ta tak i henne på gaten i Paris.  Foto: Abaca
SJOKKERT: Kim Kardashian gjorde store øyne da en ukjent mann prøvde å ta tak i henne på gaten i Paris. Foto: Abaca Vis mer

Mannen heter Vitalii Sediuk og er en notorisk stunt-reporter fra Ukraina.

Han elsker å ta kjendisene på senga, og i forrige uke skapte han nok en gang rabalder da han uventet løftet opp supermodellen Gigi Hadid (21).

Kim Kardashian har ifølge Eonline anmeldt forholdet.

Saken fortsetter under bildet.

OVERRASKET: Det er tvilsomt om Kim kjente igjen den notoriske stuntreporteren.  Foto: Xposure
OVERRASKET: Det er tvilsomt om Kim kjente igjen den notoriske stuntreporteren. Foto: Xposure Vis mer

Hun ble rasende og slo ham med albuen. Også etter møtet med Kim fikk han hardt medfart og ble slengt med hodet først ned på asfalten.

Saken fortsetter under bildet.

LAGT I BAKKEN: Vitalii Sediuk ble raskt ufarliggjort av Kims sikkerhetsvakter.  Foto: Abaca
LAGT I BAKKEN: Vitalii Sediuk ble raskt ufarliggjort av Kims sikkerhetsvakter. Foto: Abaca Vis mer

Befølte Pitt på rød løper

I 2014 ble journalisten satt i fengsel etter å ha befølt Brad Pitt (52) på en filmpremiere i Hollywood. Skuespilleren, som for tiden er midt i et bittert brud fra Angelina Jolie (41), fortalte senere om den ubehagelig hendelsen. 

- Jeg var kommet til enden av løperen da jeg så i sidesynet at en person tok sats over rekkverket og hoppet mot meg. Jeg tok et skritt tilbake, og han holdt seg fast i jakken min. Jeg så ned, og så at idioten prøvde å begrave ansiktet i skrittet mitt, så jeg slo ham i bakhodet to ganger - Ikke for hardt - men hardt nok til å få hans oppmerksomhet. Han slapp til slutt jakken.

Notorisk spøkefugl

Under Cannes-festivalen samme år skapte Seduik også furore da han krøp under kjolen til «Ugly Betty»-stjernen America Ferrera. «Titanic»-stjernen Leonardo DiCaprio (41) fikk også uønsket oppmerksomhet i 2014 da journalisten plutselig omfavnet skrittet hans på en filmpremiere. Året før forsøkte han å avbryte takketalen til Adele, da hun vant prisen for «Best pop performance» under Grammy Awards, men ble da stoppet av Jennifer Lopez.

I mai 2012 ble Sediuk slått i ansiktet av Will Smith (48) etter at den ukrainske journalisten kysset skuespilleren på kinnet på premieren til «Men in Black III» i Moskva.

BLE SLÅTT AV SMITH: Da Vitalii i 2012 prøvde å kysse Will Smith ble han brått avvist av en rasende skuespiller.  Foto: Ap
BLE SLÅTT AV SMITH: Da Vitalii i 2012 prøvde å kysse Will Smith ble han brått avvist av en rasende skuespiller. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Cooper overfalt av «skritt-klemmer»