Kate Hudson:

- Karantene har vært bra for sexlivet

Hollywood-stjernen letter på sløret om forholdet til Danny Fujikawa.

LYKKELIG: Kate Hudson og Danny Fujikawa har vært sammen i tre år, og er tydeligvis like forelsket. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Kate Hudson og Danny Fujikawa har vært sammen i tre år, og er tydeligvis like forelsket. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden våren 2017 har Kate Hudson (41) vært kjæreste med Danny Fujikawa (33), og sammen har de datteren Rani (18 mnd). I tillegg har Hollywood-stjernen sønnene Ryder (16) og Bingham (8) fra to tidligere forhold.

Mange familier går gjennom en vanskelige periode i disse corona-tider, hvor skoler og barnehager har vært stengt, folk har blitt permitterte fra jobber, samtidig som restauranter, treningssentre og sosiale tilbud også har holdt lukket.

Dette har nok resultert i frustrasjon for mange familier som nærmest blir tvunget til å være sammen 24 timer i døgnet. Flere har også brutt ut av forhold eller forlatt kone/mann og barn.

Årets sesong av «Love Island» hadde stor suksess, og fire par var kjærester ved programslutt. Nå svarer de på hvordan livet etter villaen har vært. Vis mer

Skryter av kjæresten

Men til tross for at Kate og samboeren også har huset fullt, så har ikke dette bydd på store problemer for dem. Snarere tvert imot.

Da trebarnsmoren denne uken dukket opp som digital gjest på TV-showet «Watch What Happens Live», åpnet hun opp om hvordan pandemien har påvirket forholdet til Danny.

Da programleder Andy Cohen (51) ville vite om karantene-livet med musikeren hadde vært bra for sexlivet deres, svarte hun et lattermildt «ja», og tok en slurk vin, skriver People.

View this post on Instagram

All my Valentines ❤️ #happyloveday

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

- Jeg tror det er mer enn det også. Det er positivt fordi jeg innser at jeg er sammen med riktig person, utdypet Kate, og la til:

- Det er ingen andre jeg ville vært i karantene med akkurat nå. Han er bare best.

Tidligere denne måneden uttrykte også 41-åringen sin kjærlighet for Danny.

- Han får meg til å føle meg vakker hvert eneste øyeblikk av dagen. Selv når vi har kranglet. Jeg føler meg likevel elsket. Hans dedikasjon til familien som enhet gjør meg trygg og selvsikker, skrøt hun da til People.

Utradisjonelt liv

Det var i mars 2017 at «Almost Famous»-stjernen ble linket til Danny for første gang. De hadde da vært i samme omgangskrets i en årrekke. Et par måneder senere bekreftet hun romansen ved å ta ham med på den røde løperen under en filmpremiere i Hollywood.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», avslørte skuespilleren i et innlegg på Instagram i desember i fjor.

Videre i innlegget skrev Kate den gang at Danny inviterte henne med på fjelltur et år tidligere. Hun antok da at familien hans skulle være med, men det viste seg å bli deres aller første date.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», delte hun.

FUNNET TONEN: Jenny Hagen og Emil Wille Gramstad fra vårens sesong av «Paradise Hotel» har funnet tonen på utsiden av hotellet. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Fra 2000 til 2007 var Kate Hudson gift med «Black Crowes»-vokalisten Chris Robinson (53), som hun har sønnen Ryder med, og eksforloveden Matt Bellamy (41) er far til Bingham. I tillegg har hun altså datteren Rani med sin åtte år yngre kjæreste.

- Livet mitt er ikke spesielt tradisjonelt. Men jeg må bare si at jeg angrer absolutt ikke på noe i livet mitt. Jeg har aldri definert meg gjennom hvordan en mann ser meg. Men jeg kan definere meg i enheten vi lager sammen, forklarte hun til People sist uke.

LES OGSÅ: Emma Watsons «mystisk mann» er avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer