Kapret TV-jobb i Tyskland

MGP-vinneren Tooji har kombinert festing med å lage barne-TV.

NYTT TV-PROGRAM: Tooji skal lede det «Punk'd»-inspirerte ungdomsprogrammet «Cheese» på Nickelodeon.  Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no
NYTT TV-PROGRAM: Tooji skal lede det «Punk'd»-inspirerte ungdomsprogrammet «Cheese» på Nickelodeon. Foto: Lina Hekkli/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tooji Keshtkar (25) startet sin karriere i underholdningsbransjen som programleder i MTV, der han ledet programmene «Super Saturday» og «Toojis Top 10». Flere år senere returnerer sjarmøren til TV-skjermen og leder nå et nytt barneprogram på kanalen Nickelodeon. 

- Jeg spilte inn et nytt program i Berlin. Det var veldig gøy. Programmet er basert på skjult kamera slik som «Punk'd», der vi skremmer og spøker med folk. Jeg var ikke ute i feltet, men ledet det fra studio, sier Tooji til Seoghør.no. 


- Betyr det at du nå har blitt Norges svar på Ashton Kutcher?

- Hehe, nei, den rollen tror jeg Jan Fredrik Karlsen har tatt seg av med «Lurt av Karlsen». 

Programmet heter «Cheese» og vil bli sendt på norske Nickelodeon, og skal underholde barn og ungdom rundt 10-15 år. Det er flere måneder siden programmet ble spilt inn i Berlin, og Tooji forteller at han raskt kom tilbake i TV-modus. 

- Jeg hadde beregnet lange dager til innspilling, men jeg har en del erfaring fra tiden i MTV, så det ble bare mer tid til festing i Berlin.  

Fans kommer til å se mye av sangeren dette året. Etter en liten pause fra rampelyset er Tooji nå tilbake med ny musikk, og i mars kommer artisten med nye sanger. 

- Siden jeg vant og kom tilbake fra Baku har jeg jobbet mye med barn. Nå er jeg endelig i gang med singlene mine. Jeg er veldig giret på å komme i gang. Stilen er litt rocka og veldig dramatisk, røper han.  
LES OGSÅ: - Det er en comeback-scene for mange artister

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer