«Exit»:

Kapret stor rolle i «Exit 2»

De fleste kjenner Larry Ukhagbe som «Alex» fra NRK-serien «Parterapi». Nå har han fått en helt annerledes rolle, og blir snart å se i sesong to av «Exit».

«FY FAEN, ALEX»: Larry Ukhagbe ble et kjent ansikt over natta etter at Kevin Vågenes (t.v) sin «Parterapi» ble en umiddelbar suksess for NRK. Foto: NRK
«FY FAEN, ALEX»: Larry Ukhagbe ble et kjent ansikt over natta etter at Kevin Vågenes (t.v) sin «Parterapi» ble en umiddelbar suksess for NRK. Foto: NRK Vis mer
Publisert

Navnet ringer kanskje ingen bjelle for de fleste, men «alle» har sett Larry Ukhagbe i rollen som Alex i «Parterapi», hvor han spiller partneren til Kevin Vågenes’ Sophie Elise-karikatur «Sara Eline».

Rollen har gitt gøteborgeren en fot innafor døra i bransjen, og snart blir han å se i en «stor rolle» i den andre sesongen av «Exit», røper han til Se og Hør.

Ukhagbe forteller at han under castingprosessen til serien ble kontaktet av en dame som spurte om han kunne tenke seg «en liten rolle eller en stor rolle». Svaret var åpenbart.

- Ond karakter

- Jeg spiller en «bad guy» i serien, så det er jo en kontrast fra rollen i «Parterapi», forteller han.

Han beskriver karakteren sin i serien som «ond», men kan ikke røpe noe om handlingen i den kommende sesongen. Ut ifra et Instagram-innlegg skuespilleren la ut tidligere denne måneden, kan en såkalt «fight club» være en del av bildet.

FORTELLER SANNHETEN: Tobias Santelmann gjester ukens «Senkveld med Helene og Stian», og der forteller han blant annet om den store snakkisen etter NRK-serien «Exit». Video: TV 2 / NRK / Rød Løper Vis mer

Ukhagbe har tidligere hatt statistroller og spilt i flere reklamefilmer, men det var «Parterapi» som virkelig åpnet døra, mener han.

Nå satser han fullt ut på skuespillerkarrieren.

- Jeg sa til meg selv at jeg skulle gi meg selv et år for å prøve å gjøre så mye av dette som mulig.

Flere roller

Og mye har det blitt. Ukhagbe forteller at det har vært full rulle med jobber gjennom hele 2020.

Nylig har han spilt inn en rolle i den kommende andre sesongen av «Basic Bitch» på discovery+. Han kan ikke røpe for mye om den heller, men har følgende å si:

- Det er en karakter som er svensk, og en som har med alle de fire hovedkarakterene å gjøre.

SLUTT: «Parterapi» går mot slutten. Skjermbilde: NRK Vis mer

36-åringen forteller at interessen fra fremmede kom umiddelbart etter at «Parterapi» begynte å rulle over skjermene.

- Det skjedde over natta. Plutselig ble det sjelden kost å ta bussen til jobb og rundt omkring i byen, uten at folk pekte eller stirret på meg, sier han.

PARODIERT: Kevin Vågenes er i gang med ny sesong av «Parterapi», der denne kjente influenseren dukker opp. Video: NRK Vis mer

- Ikke en kjendis

Ukhagbe er imidlertid godt vant med oppmerksomhet fra basketkarrieren. Han har spilt basket på proffnivå i en årrekke i Sverige, og har også spilt på college-nivå i California.

- Jeg føler meg ikke som en kjendis. Men «I embrace it», sier han, og legger til at han ikke synes det er noe vanskelig håndtere oppmerksomheten.

I dag bor han i Oslo, etter at han flyttet til Norge i 2014 «på grunn av en dame».

- Jeg trives her, og Göteborg er ganske nært, så jeg er ikke langt hjemmefra. Jobbmulighetene er også bedre for meg her siden jeg er mer gjenkjennelig i Norge enn i Sverige, sier han.

LES OGSÅ: Gladnyhet etter den tøffe tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer