Kapret Mike Tyson til norsk reklamefilm

- Det gikk over all forventning, sier Peter Alex Johansen.

TØFFE KARER: Peter Alex Johansen og Morten Klein fant tonen med bokselegendene Mike Tyson under innspillingen. Foto: Thomas Engström
TØFFE KARER: Peter Alex Johansen og Morten Klein fant tonen med bokselegendene Mike Tyson under innspillingen. Foto: Thomas Engström Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det ble ikke spart på noe da Peter Alex Johansen (43) og Morten Klein (44) halte i land en eksklusiv avtale med bokselegenden Mike Tyson (47) om å gjøre reklamefilm for firmaet deres 7Red.com.

7Red.com er et av Europas største online-casino som ønsker at kundene skal oppleve en ekte Las Vegas-stemning når de spiller hos dem. Derfor synes duoen, som har vært partnere de siste 13 årene, at Tyson ville være midt i blinken til å profilere nettstedet.

- Hvordan fikk dere ham med på laget?

- Vi jobbet i lang tid med managementet hans og flere advokater, og kom til slutt frem til en løsning her i Las Vegas hvor vi har lagt produksjonen på et veldig profesjonelt nivå, forteller Johansen og Klein til Seoghør.no.

Se Tyson behind the scenes her:

 

Med et effektivt team på totalt 14 mennesker gikk innspillingen av tre reklamefilmer unna som en drøm - på en formiddag. Og til tross for at Tyson har et rykte på seg for å være ubergenelig og humørsyk, opplevde de ingen nykker hos den tidligere verdensmesteren.

- Det gikk over all forventning. Det har vært kjempe gøy, sier en strålende blid Johansen - som selv hadde en rolle i en av reklamefilmene sammen med «Iron Mike».

I FULL ACTION: Det var god stemning på settet til den kostbare produksjonen. Foto: Thomas Engström
I FULL ACTION: Det var god stemning på settet til den kostbare produksjonen. Foto: Thomas Engström Vis mer

- Jeg var nervøs. Jeg er jo ikke skuespiller og jobbet liksom med Mike Tyson. Hvis du ikke blir nervøs da, så er du ikke menneske, ler han.

Les mer om Johansen og Kleins møte med Tyson i Se og Hør Weekend, samt et stort intervju med Mike Tyson i tirsdagsnummeret.

LES OGSÅ: Mike Tyson tok Brad Pitt på fersken i senga med ekskona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer