Kapret Mike Tyson til norsk reklamefilm

- Det gikk over all forventning, sier Peter Alex Johansen.

TØFFE KARER: Peter Alex Johansen og Morten Klein fant tonen med bokselegendene Mike Tyson under innspillingen. Foto: Thomas Engström
TØFFE KARER: Peter Alex Johansen og Morten Klein fant tonen med bokselegendene Mike Tyson under innspillingen. Foto: Thomas Engström Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det ble ikke spart på noe da Peter Alex Johansen (43) og Morten Klein (44) halte i land en eksklusiv avtale med bokselegenden Mike Tyson (47) om å gjøre reklamefilm for firmaet deres 7Red.com.

7Red.com er et av Europas største online-casino som ønsker at kundene skal oppleve en ekte Las Vegas-stemning når de spiller hos dem. Derfor synes duoen, som har vært partnere de siste 13 årene, at Tyson ville være midt i blinken til å profilere nettstedet.

- Hvordan fikk dere ham med på laget?

- Vi jobbet i lang tid med managementet hans og flere advokater, og kom til slutt frem til en løsning her i Las Vegas hvor vi har lagt produksjonen på et veldig profesjonelt nivå, forteller Johansen og Klein til Seoghør.no.

Se Tyson behind the scenes her:

 

Med et effektivt team på totalt 14 mennesker gikk innspillingen av tre reklamefilmer unna som en drøm - på en formiddag. Og til tross for at Tyson har et rykte på seg for å være ubergenelig og humørsyk, opplevde de ingen nykker hos den tidligere verdensmesteren.

- Det gikk over all forventning. Det har vært kjempe gøy, sier en strålende blid Johansen - som selv hadde en rolle i en av reklamefilmene sammen med «Iron Mike».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer