Anne Lindmo:

Kapret luksusleilighet til 14 millioner

Punget ut for nytt drømmehjem.

HAR FLYTTET: Anne Lindmo og ektemannen Hasse har flyttet med de to sønnene deres fra Oppsal til Frogner i Oslo. Her er ekteparet på Gullruten-utdelingen i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HAR FLYTTET: Anne Lindmo og ektemannen Hasse har flyttet med de to sønnene deres fra Oppsal til Frogner i Oslo. Her er ekteparet på Gullruten-utdelingen i 2015. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anne Lindmo (49) har for lengst etablert seg som tv-dronning med det ukentlige talkshowet «Lindmo» som sendes hver fredag på NRK. I sommer ble det kjent at den populære programlederen skulle selge villaen på Oppsal i Oslo hvor hun og mannen Hasse Lindmo har bodd sammen med deres to sønner, Eivind og Ola.

Årsaken til at familien valgte å flytte fra den over 100 år gamle sveitservillaen, var at talkshowvertens ektemann hadde fått ny jobb på den andre siden av byen.

- Nå er prosjekt oppvekst i koselige Oppsalveien over, vi skal finne oss en ny bolig nærmere byen, skrev Hasse Lindmo på sin åpne Facebook-profil da flyttenyheten ble kjent.

Nå har paret flyttet inn i en ny leilighet på fasjonable Frogner i Oslo. Det skriver TV 2.

TV-DRONNING: Her er Anne Lindmo under Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør
TV-DRONNING: Her er Anne Lindmo under Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør Vis mer

På Oslos beste vestkant

Leiligheten lå ute til salg for 13,5 millioner og gikk for 14,5 millioner, ifølge salgsoppgaven.

Deres nye toppleilighet ligger sentralt til i et ærverdig ambassadestrøk og er oppført i 1895. Leiligheten kan skilte med to takterrasser, panoramautsikt over byen, sol hele dagen, tre soverom, heis og peis.

Deres gamle villa på Oppsal ble solgt for 11 750 000, noe som var halvannen million over prisantydning, ifølge TV 2.

Det var i juni i år at Se og Hør kunne melde om at Lindmo-familien skulle flytte fra Oppsal hvor de hadde bodd i en stor villa siden 2009. Huset gikk gjennom omfattende oppussing, og paret ga 5,5 millioner for villaen fra 1911, så man kan trygt si at paret solgte med god fortjeneste.

Bakgrunnen for flyttingen var at Anne Lindmos ektemann begynte i ny jobb som leder for internkommunikasjon i Redningsselskapet som ligger på Lysaker, helt på den andre siden av byen for Oppsal.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Anne Lindmo til denne saken, foreløpig uten å lykkes.

Møttes på jobb

Anne og Hasse har vært gift i en årrekke. De møtte hverandre for første gang på midten av 1990-tallet, da begge jobbet i P3.

- Han var programleder, og jeg la merke til ham. Han var så kjekk. Det kommer jeg aldri til å glemme. Jeg husker til og med datoen da jeg traff ham: 29. oktober 1995, har hun tidligere sagt til Se og Hør.

RØD LØPER: Anne Lindmo er gift med produsent Hasse Lindmo, og sammen har de sønnene Eivind og Ola. Her er ekteparet på den rød løperen under «Gullruten» i Bergen i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RØD LØPER: Anne Lindmo er gift med produsent Hasse Lindmo, og sammen har de sønnene Eivind og Ola. Her er ekteparet på den rød løperen under «Gullruten» i Bergen i 2014. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Duoen giftet seg i 2000, og fikk siden to sønner. I 2006 fortalte hun om bryllupet deres, som hun mente hadde en produksjonsplan med høyde på en norsk Melodi Grand Prix-finale.

- Vi hadde to band, to hundre mennesker og pappa som viet oss. Gjestene ble kjørt rundt i buss, og vi hadde spilt inn videoer der jeg var programleder og annonserte hva som skulle skje videre. Det var en gigafest. Vi gikk hjem klokka sju om morgenen, og da hadde jeg ordnet pizza Grandiosa og cola på glassflaske som morgengave. Han var fra seg av glede, har hun forklart til Dagbladet.

I et intervju med VG i fjor åpnet Lindmo opp om rollen som mor, og om det at barnas alder gjør at hun og ektemannen nå har endt opp med å finne ny glede i parforholdet.

- I sommer dro vi på kajakkurs sammen, det hadde vi jo aldri i verden fått til for fem år siden. Og så har vi begynt å gå på byen igjen, altså ikke sånn pen middag, men bare slenge rundt og gå på bar og konsert og sykle gjennom oslonatta. Det har vært et par legendariske kvelder i sommer, sa «Lindmo»-programlederen og la til:

- Sist helg hadde vi en sånn helaften der vi endte opp med å spise en skikkelig kebab i Torggata, vet du. Jeg sto og så rundt meg i køen og tenkte at stakkars småjenter, dere er nå i den slitsomme siste etappen på kvelden der dere fortsatt skanner etter en fin kar å ta med hjem. Det slipper jeg, for han kjekke med sykkelhjelmen som bestiller ekstra porsjon, han er min! Så bare ligg unna!, fleipet hun.

LES OGSÅ: Kronprinsessen har blitt historisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer