Juliane Snekkestad:

Kapret jobb for klesgigant

Juliane Snekkestad er en del av Bik Boks nye kampanje.

MODELL: Juliane Snekkestad har samarbeidet med flere store merker. Nå er hun en del av Bik Boks nye kampanje. Foto: Renate Torseth / Bik Bok
MODELL: Juliane Snekkestad har samarbeidet med flere store merker. Nå er hun en del av Bik Boks nye kampanje. Foto: Renate Torseth / Bik Bok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten to og et halvt år siden Se og Hør kunne avsløre at kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby, hadde funnet lykken med den norske modellen Juliane Snekkestad.

Den gang fikk hun mye oppmerksomhet for tidligere modelloppdrag, blant annet for å ha stilt opp for Playboy.

Dette skapte en rekke overskrifter i norsk presse, og nok en gang kaprer modellen spalteplasse når hun nå fronter en undertøyskampanje for Bik Bok, som har fått navnet «Her body».

På bildene ser man Juliane i alt fra undertøysett til joggebukse og singlet. Ifølge VG, som først omtalte Julianes nye modelloppdrag, har Bik Bok i denne kampanjen valgt å vise uretusjerte bilder, hvor strekkmerker og ulik hudfarge på modellene er en del av uttrykket.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

- Profesjonell

Til avisen sier «modellmamma» Eivor Øvrebø, som jobber i managementet Team Models som representerer Juliane, at modellen jobber hardt og er ei grepa jente.

MODELL: Juliane Snekkestad er en av modellene som fronter Bik Boks nye kampanje. Foto: Renate Torseth/ Bik Bok
MODELL: Juliane Snekkestad er en av modellene som fronter Bik Boks nye kampanje. Foto: Renate Torseth/ Bik Bok Vis mer

- Hennes største styrke er at hun er så profesjonell. Hun vil gjerne være seg selv, og ikke noen andre. Sånn har hun vært siden hun var 14 år, sier Øvrebø blant annet, og forteller at oppdraget var for både klær og undertøy.

«Modellmammaen» møtte Snekkestad for første gang da sistnevnte bare var 14 år gammel. Hun beskrives av Øvrebø som en som ikke har noen nykker, i motsetning til andre i bransjen.

- HARDTARBEIDENDE: Juliane hylles for arbeidsmoralen av «modellmamma» Eivor Øvrebø. Her fra hennes nye samarbeid med klesgiganten. Foto: Renate Torseth / Bik Bok
- HARDTARBEIDENDE: Juliane hylles for arbeidsmoralen av «modellmamma» Eivor Øvrebø. Her fra hennes nye samarbeid med klesgiganten. Foto: Renate Torseth / Bik Bok Vis mer

Overfor Se og Hør forteller Øvrebø at Bik Bok er en veldig seriøs kunde og at Juliane er en dyktig modell. I en epost skriver hun imidlertid følgende:

«Det er tragisk at dere journalister hele tiden skal ha med hvem hun er kjæresten til. Han har ikke noe med dette å gjøre - og han er ikke kongelig!».

Hardt ut

Sistenevnte uttalelse, om at Marius ikke er kongelig, har vært grobunn for en rekke overskrifter de siste årene. Etter Se og Hørs oppslag om Marius og Juliane i 2018, har det utvilsomt vært stor interesse rundt det nyforelskede paret - både i norske og utenlandske medier.

I etterkant av avsløringen gikk kongehuset selv hardt ut mot Se og Hør i en pressemelding.

PÅ SLOTTET: Juliane var selvskreven gjest da Marius' lillesøster, prinsesse Ingrid Alexandra, konfirmerte seg i fjor. Foto: Lise serud / NTB scanpix
PÅ SLOTTET: Juliane var selvskreven gjest da Marius' lillesøster, prinsesse Ingrid Alexandra, konfirmerte seg i fjor. Foto: Lise serud / NTB scanpix Vis mer

«Marius Borg Høiby har ved flere anledninger gitt uttrykk for at han ikke ønsker medias oppmerksomhet omkring sitt privatliv», skrev kronprinsparet i en melding på Slottets hjemmesider.

Sjefredaktør i Se og Hør, Ulf André Andersen, forsvarte oppslaget med at saken har offentlig interesse - blant annet fordi Marius er en del av Norges mest offentlige familie.

Hoffet innrømmet for øvrig overfor Dagbladet å ha dekket utgifter for kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn.

MORSOM: Prinsesse Ingrid Alexandra fikk en lattermild respons da hun holdt en tale under den kongelige konfirmasjonslunsjen. Video: NRK. Vis mer

Samboere

I januar kjøpte det unge paret hus sammen i Tønsberg, hvor Snekkestad kommer fra, meldte Tønsberg Blad.

- Ja, de har kjøpt bolig sammen. Men det er en privatsak, så jeg vet ikke om jeg skal uttale meg noe særlig mer, uttalte Julianes far til avisen den gang.

På spørsmål fra Dagbladet om hvordan oppussingen går, svarte hun følgende i fjor høst:

- Det går bra, det har vært en del å stri med, men nå er vi på god vei og vi trives veldig godt, delte hun, og røpet samtidig at kjæresten har overrasket med å være «litt av en handyman».

Eneboligen på 123 kvadratmeter, som i prospektet fra DNB Eiendom er omtalt som en «trivelig enebolig over to plan», ble opprinnelig lagt ut med en prisantydning på 3,8 millioner kroner.

BURSDAG: 20. juli fyller vår helt egne kronprins Haakon 47 år.
 I den anledning har kronprinsesse Mette-Marit valgt å hylle ektemannen på Instagram. Video: Instagram / Crownprincessmm. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Ifølge dokumenter hos Kartverket står det imidlertid at paret har kjøpt boligen for 3,65 millioner kroner.

LES OGSÅ: - Et hull av fortvilelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer