STOLT KJÆRESTE: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo har i ett år datet Irina Shayk. Her er de sammen på basketkamp i Madrid. Foto: All Over Press
STOLT KJÆRESTE: Fotballstjernen Cristiano Ronaldo har i ett år datet Irina Shayk. Her er de sammen på basketkamp i Madrid. Foto: All Over Press Vis mer

Kapret drømmejobben i bikini

- Jeg kunne ikke tro det da jeg så det, sier Cristiano Ronaldos kjæreste. Se bildespesial!

Publisert
Se flere bilder av Irina Shayk nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Modellen Irina Shayk har for mange hittil vært best kjent som kjæresten til fotballstjernen Cristiano Ronaldo, men etter sin siste foto-shoot tar det neppe lang tid før hennes navn er på alles lepper.

I går ble det nemlig kjent at den russiske 25-åringen vil pryde forsiden til årets utgave av badedrakt-nummeret til bladet Sports Illustrated.


Badedraktnummeret er regnet som en av de gjeveste forsidene i moteverdenen, og har tidligere vært prydet av toppmodeller som Rebecca Romijn, Heidi Klum og Tyra Banks

I 1993 var det vår hjemlige modell Vendela Kirsebom som var årets badedraktmodell på forsiden av bladet, som har millioner av lesere over hele verden.

Shayk sa hun var overveldet etter at covernyheten ble kjent på TV-programmet til David Letterman.

- Jeg kunne ikke tro det da jeg så det. Det var ti modeller der for å være med på «Topp 10-listen»-innslaget, og ingen visste hvem som ble covermodellen på forhånd, sier Shayk ifølge Fox News.


Shayk - som har datet Cristiano Ronaldo siden 2010 - har tidligere posert for blader som GQ og Elle.

Se flere bilder av Irina Shayk nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg skammer meg over bikinibildet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer