Camilla Pihl og Peter Peters:

Kapret drømmebolig til 20 millioner

Paret er på flyttefot.

PÅ FLYTTEFOT: Camilla Pihl og Peter Peters har kjøpt et rekkehus på Frogner i Oslo, skriver E24. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Camilla Pihl og Peter Peters har kjøpt et rekkehus på Frogner i Oslo, skriver E24. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kjente norske bloggeren Camilla Pihl (41) og forloveden Peter Peters (44) har kjøpt et rekkehus på Frogner i Oslo, skriver E24.

De måtte punge ut med svimlende 20.8 millioner kroner for rekkehuset, skriver nettstedet.

– Camilla Pihl og Peter Peters lette etter et objekt i Frogner bydel i nærheten av Frogner barnehage som de kunne pusse opp. De fant et townhouse der de falt for lokasjonen, og så potensial for å få det hjemmet de ønsket, sier Peter Peters gjennom luksusmegler Hans Houeland til E24.

Houeland har lagt ut en bildeserie av parets nye drømmebolig på Instagram.

Megleren forteller videre til E24 at paret har planer om å renovere hele huset for å gjøre det til sitt eget.

– De har nå satt i gang med riving av alt i alle etasjer, og kommer til å pusse opp i lang tid før det er klart for innflytting, sier Houeland videre til E24.

Venter barn

Paret er i dag bosatt på Frogner i Oslo, noe som betyr at de ikke flytter særlig langt. I september i fjor kunne VG melde at paret skulle selge luksusleiligheten til en sum av 17 millioner kroner.

Denne leiligheten ligger i Balders gate, og er 162 kvadratmeter stor. Nå har paret altså funnet sin nye drømmebolig, og årsaken kan muligens være at paret ønsker seg en større bolig ettersom de venter sitt første barn sammen.

I slutten av september i 2019 kunne Pihl nemlig avsløre på sin Instagram-profil at hun og Peter Peters venter barn.

- Av alle ting jeg har skapt sammen med Peter er dette det aller største! Launching Spring 2020, skrev hun i innlegget.

I innlegget avslørte hun at de venter sitt første barn til våren.

Camilla Pihl og Peter Peters har vært et par i hele 18 år, og nå skal de altså bli foreldre for første gang. For elleve år siden forlovet de seg, men et bryllup har foreløpig ikke funnet sted.

Det er imidlertid ingen hast, kunne Pihl avsløre overfor Se og Hør i 2015.

- Vi er jo helt umulige, men det kommer til å skje! I framtida en gang, vi må bare ha litt tid, finne ut hvordan vi vil gjøre det, sa hun da.

Populær blogger

Camilla Pihl har lenge jobbet som blogger, og de senere åra har hun også gjort stor suksess som gründer, designer forretningskvinne og modell. Blant annet driver hun sitt eget sminke- og klesmerke, samt et online-magasin. I tillegg har hun designet sko- og smykkekolleksjoner for Bianco og David Andersen.

I 2018 ga Pihl også ut boka «Pihl i hjertet», så med andre ord er hun ei dame med mange baller i lufta.

I boka forteller Pihl åpent om en vanskelig oppvekst, og hvordan hun som voksen møtte angsten. I 2016 delte hun et innlegg bloggen sin om at det hadde vært et vanskelig år, noe som fikk henne til å skjønne at det er viktig å dele også vanskelige opplevelser. Det resulterte i boka.

GA UT BOK: Camilla Pihl ga ut bok i 2018. Foto: NTB Scanpix
GA UT BOK: Camilla Pihl ga ut bok i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Prosessen har vært tøff. Det kostet meg mye. Vi må tørre å være åpne, for angsten for å få angst så noen ser det kan gjøre det verre, sa hun til NTB om bokdebuten i 2018, gjengitt av blant andre Sunnmørsposten.

Hun forklarte videre motivasjonen:

- Jeg har fått til mye i livet, det kan se ut som jeg flyter oppå. Jeg fikk behov for å vise at det ikke har vært lett for meg. Jeg har lyst til å vise at man kan lykkes selv uten de beste forutsetningene, være en posterfigur for at det kan gå bra, at man kan være herre over sin egen skjebne. At man selv kan velge hvordan man vil se på ting, fortalte hun åpenhjertig.

LES OGSÅ: - Stygg og truende oppførsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer