Isabelle Eriksen og kjæresten:

- Kapret det jeg ville ha

Paret åpner seg ytterligere om forholdet.

FORELSKET: Isabelle Eriksen og Wiktoria Maria har vært et par i litt over et år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Isabelle Eriksen og Wiktoria Maria har vært et par i litt over et år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et drøyt år siden avslørte influenser og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Isabelle Eriksen (26) at hun var forelsket og hadde fått seg kjæreste.

Forholdet bekreftet hun da Se og Hør møtte henne på rød løper i Oslo.

I vår kunne Eriksen røpe at de hadde tatt forholdet et steg videre og blitt samboere.

Influenseren var lenge svært tilbakeholden hva gjelder kjærestens identitet, men i sommer viste hun stolt frem drømmedama Wiktoria Maria (24).

FØRSTE GANG: Kjæresten til Isabelle Eriksen, Wiktoria Maria, stilte opp for Rød Løper på Vixen sin sommerfest. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Celina Morken. Vis mer

Tidligere har Eriksen og kjæresten fortalt historien om hvordan de to møttes. Det gjorde de på førstnevntes YouTube-kanal.

Her kunne de fortelle at de traff hverandre første gang på Max burger hvor de spiste nattmat og håndhilste, og Eriksen innrømmer at hun tenkte «omg you're so handsome» da de presenterte seg.

Noen dager senere møttes de på et utested, og Eriksen fortalte om en snedig plan for å klare å lure Wiktoria hjem til seg på et nachspiel hos henne.

- Kilte veldig i magen

Nylig gjestet paret podkasten «G-punktet», som er ledet av Iselin Guttormsen (35).

SØT: Artisten Jesper Jenset har smeltet mange hjerter. Nå avslører han sivilstatus og hva som trengs for å kapre ham. Reporter: Thea Hope. Video: Jenny Emilie Aas/ Rød Løper Vis mer

Her deler de ytterligere om hvordan forholdet utviklet seg, og om den kvelden de ble kjærester.

- Det startet jo med et one night stand med oss også, sier Eriksen i podkasten, og bekrefter når Guttormsen spør om det utviklet seg følelser mellom dem etter det.

Videre kan de fortelle at de endte opp med å bli kjærester på «den vanlige» måten.

- Da var vi også ute, på samme utested. Og så bare spør hun meg om vi skal bli kjærester, og det var det, ler Eriksen i podkasten.

VONDT: I denne ukens episoder av «Alle elsker David», får vi være vitne til bruddet som David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad gikk gjennom. Video: Rød Løper Vis mer

Kjæresten fyller imidlertid inn med litt flere detaljer. Det var nemlig hun som tok initiativet til å faktisk stille spørsmålet.

- Det kilte veldig i magen, men det skal sies at jeg hadde litt promille, så jeg vet ikke om jeg tenkte noe over det, sier Wiktoria og fortsetter henvist til Eriksen:

- Men du var jo så fin å se på da, og jeg tenkte at når vi er ute på byen er det så mange gutter som approacher deg, og som vil ha deg. Så da tenkte jeg «vet du hva, det der er mitt». Så da gikk jeg bort og kapret det jeg ville ha.

LES OGSÅ: Setter fart på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer