Kaos da Oscar-stjernen landet i Frankrike

«The Artist»-skuespilleren Jean Dujardin bar den gylne statuetten gjennom flyplassen.

OMSVERMET: Jean Dujardin ble mottatt som en helt da han landet i Frankrike etter å ha vunnet prisen for beste mannlige skuespiller under Oscar-utdelingen.   Foto: Stella Pictures
OMSVERMET: Jean Dujardin ble mottatt som en helt da han landet i Frankrike etter å ha vunnet prisen for beste mannlige skuespiller under Oscar-utdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Inntil nylig var skuespilleren Jean Dujardin (39) ukjent for de fleste utenfor hans hjemland Frankrike, men etter at han natt til mandag vant Oscar for beste mannlige skuespiller for rollen i «The Artist» har han blitt en av verdens mest ettertraktede stjerner.

Tirsdag dro Dujardin tilbake til hjemlandet og da han landet i Paris ble han med en gang omringet av fans, fotografer og andre skuelystne. Tilskuerne jublet da Dujardin viste seg og prisvinneren ble feiret som en helt.

39-åringen så ut til å like all oppmerksomheten og tok frem Oscar-statuetten, noe som bare økte tilskuernes iver, og bar det gylne trofeet gjennom hele Charles de Gaulle-flyplassen.

Franskmannen vant Oscar for rollen som George Valentin, en stumfilmskuespiller som nekter å spille i filmer med lyd og forelsker seg i en ung starlett. Dujardin var overlykkelig da han mottok den gjeve prisen av Natalie Portman.

- Jeg elsker landet deres! Så mange her i kveld har inspirert meg, sa kjekkasen fra scenen.


«The Artist» vant også priser for beste film, beste kostymedesign, beste filmmusikk og beste regissør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Denne hunden blir forfulgt av paparazzier  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer