Kanyes moteshow endte i skandale

Det ble ikke klærne som ble den store snakkisen etter onsdagens visning i stekende New York-sol.

GIKK IKKE PÅ SKINNER: Kanye West har gjort stor suksess med sine kleskolleksjoner, men etter Kanye West's Yeezy 4 fashion show i New York onsdag, er det ikke klærne folk snakker om.  Foto: Splash News
GIKK IKKE PÅ SKINNER: Kanye West har gjort stor suksess med sine kleskolleksjoner, men etter Kanye West's Yeezy 4 fashion show i New York onsdag, er det ikke klærne folk snakker om. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag strømmet bloggere, moteprofiler og kjendiser til New York-øya Roosevelt Island for å se visningen av Kanye West (39) sin nyeste Yeezy-kolleksjon.

Kanyes kone, Kim Kardashian (35), og hennes søstre Kendall (20) og Kylie Jenner (19) var selvsagt på plass under moteshowet, og de var alle ikledd klær designet av rapperen.

Det ble imidlertid ikke klærne som ble den store snakkisen etter onsdagens visning av Kanye West's Yeezy Season 4.

Flere av publikum har gitt artisten massiv kritikk, blant annet fordi han selv dukket opp hele to timer for sent, mens Kim og søstrene også ankom bare like før ham. 

Saken fortsetter nedenfor.

STØTTET EKTEMANNEN: Tyga, Kylie Jenner, Kendall Jenner og Kanyes kone, Kim Kardashian, satt selvsagt på første rad under motevisningen.  Foto: Afp
STØTTET EKTEMANNEN: Tyga, Kylie Jenner, Kendall Jenner og Kanyes kone, Kim Kardashian, satt selvsagt på første rad under motevisningen. Foto: Afp Vis mer

Vanessa Friedman, moteansvarlig i New York Times, var én av de som delte sine sterke og kritiske meninger om motevisningen på Twitter.

- Kendall, Kim Kardashian-klanen har endelig kommet til Yeezy. En og en halv time for sent, skrev hun.

Saken fortsetter nedenfor.

I GODT HUMØR: Selv om Kanye Wests moteshow ikke ble tatt særlig godt imot, var han i strålende humør sammen med kona, Kim.  Foto: Afp
I GODT HUMØR: Selv om Kanye Wests moteshow ikke ble tatt særlig godt imot, var han i strålende humør sammen med kona, Kim. Foto: Afp Vis mer

Falt sammen på grunn av varmen

Mens publikum ventet i to timer på at showet skulle starte, var modellene nødt til å vente ute i solen i 28 varmegrader, ifølge Mirror.

Nettstedet skriver at noen av modellene skal ha falt sammen på grunn av den stekende varmen, og flere har klaget på at de ikke ble tilbudt vann fra de som jobbet ved arrangementet. 

- En modell trenger vann. Stakkars modeller. Dette er grusomt, skrev Stella Bugbee, moteansvarlig i bladet The Cut, på Twitter.

Knakk hælen 

Det stoppet imidlertid ikke der for det mislykkede moteshowet. Flere av catwalkmodellene hadde åpenlyst problemer med Kanyes spesialdesignede sko. 

Amina Blue, som har gått på catwalken under flere av Kanyes moteshow, ble observert mens hun kastet av seg de skyhøye hælene - midt på catwalken. 

Saken fortsetter nedenfor.

En annen modell ble også filmet av en fra publikum da den ene hælen på skoen knakk, noe som førte til at hun selvsagt fikk store problemer med å gå. 

Saken fortsetter nedenfor.

En video publisert av Tee (@taccara_rn)

Debuterte på catwalken

Det var imidlertid flere kjente modeller å skimte på catwalken under «Gold Digger»-sangerens New York-visning, blant andre Chanel Iman (25) og Teyana Taylor (25).

Lionel Richies datter, Sofia (18), debuterte også på catwalken under Yeezy-showet. Hun var ikledd en stor ulljakke og hvite støvletter.

18-åringen har vært i vinden de siste ukene etter det ble kjent at hun er popstjernen Justin Biebers (22) nye flørt. 

LES OGSÅ: Madonna tapte kampen om sønnen