Julia Fox:

Kanyes date i lik kjole som Kim

Julia Fox dukket opp i samme antrekk som Kim Kardashian. Nå dater hun eksmannen hennes.

SAMME ANTREKK: Kanye Wests date Julia Fox dukket opp i samme antrekk som rapperens ekskone Kim Kardashian. Foto: Instagram / Julia Fox / Instagram / Kim Kardashian
SAMME ANTREKK: Kanye Wests date Julia Fox dukket opp i samme antrekk som rapperens ekskone Kim Kardashian. Foto: Instagram / Julia Fox / Instagram / Kim Kardashian Vis mer
Publisert

Rapperen Kanye West (44), som nå går under artistnavnet Ye, ble i helgen sett på en romantisk middag med skuespiller Julia Fox (31).

Om rapperen og skuespilleren har vært på flere dater den siste tiden er ikke godt å si. Men fansen har likevel funnet et sammentreff mellom det som kan være Wests nye flamme og hans ekskone Kim Kardashian (41).

Tatt på fersken

Ut ifra bilder tatt av TMZ så det ut til at West og Fox koste seg i hverandres selskap mens de spiste på restauranten Carbone i Miami lørdag kveld.

På middagsdaten hadde West på seg en svart frakk, mens Fox hadde på seg en korsettlignende-topp og bukser. Det er imidlertid et helt annet anntrekk hun nå får oppmerksomhet for.

Samme kjole som eksen

Kort tid før Fox' middagsdate med rapperen hadde hun nemlig på seg en gjennomsiktig og stripete kjole, som ble kjent da ingen ringere enn Kim Kardashian hadde den på seg tilbake i 2018.

Page Six er blant mediene som omtaler saken.

Kardashian skapte overskrifter i den gjennomsiktige kjolen da hun gikk den rød løperen til People's Choice Awards 2018. Kardashian stylet den gang kjolen, som er designet av Paul Gaultier, med en skyhøy hestehale og grå hæler.

Tre år senere var Fox å se i den sammen kjolen, da hun møtte opp i den under Paris Fashion Week i slutten av september. Skuespilleren hadde på sin side stylet antrekket med rosa lepper og store øredobber.

Det er derimot subtile forskjeller mellom kvinnenes kjoler. Kardashians kjole var en vintage-kjole fra Gaultiers vårkolleksjon fra 1996, mens Fox hadde på seg den nyeste modellen fra 2021.

Men det er ikke bare Kardashian og Fox som har rocket versjoner av Gaultiers tidløse striper. Kjendiser som Lizzo (33), Lala Kent (31) og Bebe Rexha (32) har alle gått den rød løperen i kjolen.

Kims favorittmerke

Det kan tenkes at Fox og Kardashians stillikheter rett og slett var en morsom tilfeldighet, men likhetene stopper ikke der.

Etter å ha spist middag med West på Carbone lørdag kveld, dro Fox til stranden med venner på søndag. Da var hun kledd i en svart body fra Balenciaga - Kardashian og Kanyes favoritt-luksusmerke.

Ifølge en nær kilde kan man vente seg flere utflukter fra Fox og West i fremtiden, ettersom de angivelig dater. Det skriver Page Six.

- De har begge akkurat kommet seg ut av sine tidligere forhold, og de har hjulpet hverandre med å komme seg videre, skal kilden ha uttalt.

Nye flørter

West skal tidligere ha hatt en flørt med den russiske modellen Irina Shayk (35). Ryktene begynte å gå i mai, og romansen skal ha vart gjennom hele sommeren før den kjølnet i slutten av august.

For Kim Kardashian tok det åtte måneder fra skilsmissen ble kjent til hun ble koblet til komiker Pete Davidson (28).

NYTT PAR: Video hauset romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Det hele startet i midten av oktober, da Kardashian var vert for det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i en rekke sketsjer med flere komikere, blant andre Davidson.

LES OGSÅ: Khloé Kardashian: - Jeg er veldig streng

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer