BORTE VEKK: Rett før helgen var Kanye Wests profil på både Instagram og Twitter borte. Det er de fortsatt. Foto: REUTERS/Lucas Jackson/NTB Scanpix
BORTE VEKK: Rett før helgen var Kanye Wests profil på både Instagram og Twitter borte. Det er de fortsatt. Foto: REUTERS/Lucas Jackson/NTB ScanpixVis mer

Kanye West:

Kanye Wests mystiske forsvinning forvirrer fansen

Popstjernen har tatt en brå pause fra sosiale medier. 

Kanye West (39) har gått gjennom noen måneder med mer eller mindre merkelig oppførsel. Den eksentriske rapperen er kjent for spontane påfunn og særegne væremåte.

Av og til har det også kommet til uttrykk på sosiale medier som Instagram og Twitter, der artisten og Kim Kardashian-ektemannen ofte deler tanker og meninger relativt ufiltrert.

LA NED INSTAGRAM: Kanye Wests Instagram-side er ikke lenger tilgjengelig. Foto: Instagram
LA NED INSTAGRAM: Kanye Wests Instagram-side er ikke lenger tilgjengelig. Foto: Instagram Vis mer

Men fra og med fredag kveld er ikke West lenger å finne på de sosiale nettverkene.

27 millioner følgere

Fredag kveld kan det virke som om profilene hans begge steder enten var slettet eller deaktivert. West hadde over 27 millioner følgere på Twitter, hvor han har vært aktiv med selvpromotering og annet tankegods i årevis.

E!, som også sender realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians» der West er medvirkende, har forsøkt å nå rapperens representanter for en kommentar - uten hell.

Ifølge underholdningsnettstedet har West uttalt at han ikke angrer på noe han har skrevet på Twitter.

- Vi er borte om 100 år. Jeg får ikke sagt nok, sa han.

Borte fra galla

Men West har holdt en lav profil de siste månedene. I går, like etter, Twitter-kontoen var slettet, lanserte han og kona Kim Kardashian en kleskolleksjon for barn.

Mandag denne uka var han heller ikke til stede på den glamorøse MET-gallaen i New York. Dit kom Kardashian alene.

- Han har tatt seg litt fri og elsker det virkelig, sa Kardashian til Vogue om den hjemmeværende ektemannen.

19. november avbrøt han en konsert i Sacramento i California etter at han hadde kommet halvannen time for sent og bare framført tre låter.

Deretter avsluttet han showet med en ti minutter lang tirade om Beyoncé, Jay-Z, Hillary Clinton, Mark Zuckerberg og MTV. Dagen etter avlyste han i Los Angeles få timer før han skulle på scenen.

Et noe spesielt møte med daværende påtroppende president Donald Trump i desember i fjor, har West nesten ikke vært å se i offentligheten siden innleggelsen.

Nå er han heller ikke å se på sosiale medier.

LES OGSÅ: - Dette er karakterdrap