Kanye West vil at datteren skal bli kjendis

- Han vil at hun skal bli den største stjernen i «Keeping up with the Kardashians».

HÅPEFULLE: Kim Kardashian og Kanye West har store drømmer for datteren North.  Foto: NTB scanpix
HÅPEFULLE: Kim Kardashian og Kanye West har store drømmer for datteren North. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at Kim Kardashian (34) og Kanye West (38) sin datter North (2) allerede er på alles lepper.

Til tross for sin unge alder har 2-åringen rukket å få en garderobe de fleste kun kan drømme om, og har sin helt egen stylist.

Den lille tulla har med andre ord et godt utgangspunkt for å bli en stor stjerne, noe som også er drømmen til hennes verdenskjente foreldre.

- Kanye ønsker at hun skal bli kjendis. Han vil at hun skal bli den største stjernen i «Keeping up with the Kardashians», sier en kilde ifølge OK! Magazine.

Kjendisdatteren har vært lite å se i den populære TV-serien, og grunnen skal være av økonomiske årsaker.

- Han nekter å la henne bli med i serien dersom hun ikke blir den best betalte stjernen i serien. Han ønsker til og med at hun skal tjene mer enn Kim, melder kilden.

SØT: North er alltid å se i søte og kreative antrekk.  Foto: NTB scanpix
SØT: North er alltid å se i søte og kreative antrekk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gravid igjen

I juni kom den gledelige nyheten om at ekteparet West venter barn nummer to - denne gangen en gutt.

Graviditeten var utvilsomt en svært gledelig nyhet for ekteparet. Den flotte TV-stjernen har nemlig ikke lagt skjul på at hun ønsker en større familie, men det var lenge vanskelig for henne å bli gravid igjen. 

I mars avslørte Kim at legene hadde gitt henne og Kanye beskjed om å ha mindre sex, etter at paret hadde prøvd å bli gravide igjen i over åtte måneder.

- Å si at de prøver å få barn vil være en underdrivelse. Kanye har bestemt seg for å gjøre Kim gravid, umiddelbart. Kanye har en stor drøm: Han vil gi Kim en baby på hennes 35 års dag. Dermed vil han gjøre henne gravid før januar, slik at hun føder rundt bursdagen sin, fortalte en kilde til HollywoodLife.com ved juletider.

LES OGSÅ: - Dette har jeg drømt om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer