<strong>SKREVET UT:</strong> Kanye West har vært innlagt på sykehuset siden 22. november. Nå er han skrevet ut, etter å ha blitt behandlet for utmattelse. Her sammen med kona Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix
SKREVET UT: Kanye West har vært innlagt på sykehuset siden 22. november. Nå er han skrevet ut, etter å ha blitt behandlet for utmattelse. Her sammen med kona Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kanye West og Kim Kardashian:

Kanye West skrevet ut av sykehuset etter utmattelsesbehandling

Rapperen var innlagt i ni dager og har avlyst hele turneen sin. 

Publisert

22. november kom sjokkbeskjeden om at rapperen Kanye West (39), som i år har vært aktuell med albumet «The Life of Pablo» og en omfattende turné, hadde innstilt alle konserter og nå var innlagt på sykehuset.

Det meldte en rekke amerikanske medier. Rapstjerna har hatt noen turbulente dager, og flere er bekymret for Kanyes mentale helse.

- Han går tydeligvis gjennom en vanskelig periode, skrev musikkmanager Terrence Henderson på Twitter.

Nå er han skrevet ut.

Familien med hint

Det har vært meldt om flere ting fra sykehuset der han har vært innlagt. Nettstedet TMZ har hevdet at han ble lagt inn for en psykiatrisk undersøkelse, og ifølge UsWeekly har Kim vært fast inventar ved Kanyes sykeseng den siste uken. Hun skal til og med ha matet ham.

Få av dem er bekreftet av familien, men de har kommet med små oppdateringer i ny og ne.

Han er gift med realitystjerna Kim Kardashian (36), og flere i hennes nærmeste familie har snakket om den alvorlige tilstanden til rapperen.

Kris Jenner (61), Kanyes svigermor, sa at han var utmattet.

- Han er bare veldig sliten. Han har vært på en utmattende turné, sa hun til magasinet Extra.

I natt løftet også Kims halvsøster Kendall Jenner (21) på sløret om Wests helse. Like før hun gikk på catwalket for Victoria's Secret i Paris, sa hun til ET at han har det «fint».

Like etter at hun hadde vist fram de kjente Victoria's Secret-vingene i Paris, kom de første meldingene om at Kanye nå var skrevet ut av sykehsuet.

En kilde som skal være svært nære paret forteller til CNN, som også norske NTB har gjengitt, at West nå er ute etter en ni dager lang innleggelse.

Bisarre uttalelser

Det var på UCLA Medical Center at rapperen lå innlagt. Der skal han ifølge kilden ha blitt behandlet for utmattelse.

Like før han ble innlagt, summet det voldsomt rundt han etter en rekke bisarre uttalelser fra scenen.

17. november avbrøt han de få låtene han fremførte på en konsert med en times prat om politikk, blant annet om at han ikke stemte ved presidentvalget og at han ville valgt Trump om han hadde stemt.

19. november avbrøt han en konsert i Sacramento i California etter at han hadde kommet halvannen time for sent og kun fremført tre låter.

Deretter avsluttet han showet med en ti minutter lang tirade om Beyoncé, Jay-Z, Hillary Clinton, Mark Zuckerberg og MTV. Dagen etter avlyste han i Los Angeles få timer før han skulle på scenen.

Ifølge CNN har ikke Kanye Wests representanter kommentert saken enda.

Kardashian og West giftet seg i 2014. Sammen har de dattera North West og sønnen Saint. Paret sa ja til hverandre i mai for, og bryllupsbildet deres endte opp som det mest likte i Instagrams historie.

West er en av de rappens største stjerner, og har gitt ut utallige kritikerroste album. Han har dessuten flere Grammy-priser, har toppet Billboard-lista mange ganger og er kjent for sine kunstneriske musikkvideoer. I 2020 har han planer om å stille som presidentkandidat i USA.

LES OGSÅ: - Kim hjelper til med å mate ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer