Kanye West skapte fullt kaos i New York

- 4000 fans stormet gjennom dører og hoppet på biler, sier et øyenvitne etter rapperens besøk i storbyen.

FANSEN GIKK AMOK: Det gikk ikke helt som forventet da Kanye West ønsket å holde en spontan konsert i storbyen New York. Her sammen med kona Kim Kardashian.  Foto: Broadimage
FANSEN GIKK AMOK: Det gikk ikke helt som forventet da Kanye West ønsket å holde en spontan konsert i storbyen New York. Her sammen med kona Kim Kardashian. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Superstjernen Kanye West (38) er kjent for sine ville påfunn og utagerende oppførsel. 

Mandag skapte «Gold Digger»-sangeren nok en gang overskrifter da han i siste liten annonserte at han skulle holde en overraskelseskonsert i Webster Hall i New York.

Ifølge People gikk det imidlertid ikke helt som forventet da omkring 4000 ivrige fans dukket opp utenfor konsertlokalet.

Fansen gikk helt amok og lagde fullt kaos i gatene, noe som gjorde at politiet var nødt til å avlyse det spontane arrangementet.

- Det blir ikke konsert på Webster Hall i kveld. Kom dere trygt hjem, skrev konsertlokalet på Twitter et par timer etter midnatt.

Saken fortsetter nedenfor.

Ville stenge av gata

Tobarnsfaren prøvde alt i sin makt for å gi fansen det de kom for. I en Snapchat-video filmet av kona Kim Kardashian (35) hører man Kanye i en telefonsamtale der han sier:

- Ring ordføreren og steng av kvartalet, og sett opp en skjerm slik at de kan ha en fest her... Jeg vet at konserten er utsolgt allerede, sier han i videoen, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

NOEN TIMER FØR: Like før de ville tilstandene i New York sine gater, ble Kim, Kanye og datteren North avbildet på vei ut av Broadway.  Foto: Broadimage
NOEN TIMER FØR: Like før de ville tilstandene i New York sine gater, ble Kim, Kanye og datteren North avbildet på vei ut av Broadway. Foto: Broadimage Vis mer

Selv om artisten ikke fikk opptre for de mange tusen menneskene som møtte opp, valgte han likevel å gi noe tilbake. 

Da han forlot lokalet i en sort bil, dukket han opp fra takluken slik at fansen fikk se sitt store idol.

- 4000 fans stormet gjennom dører og hoppet på biler, sier et øyenvitne til nettstedet The Daily News.

Saken fortsetter nedenfor.

Kjent for å gå over streken

Det er kun noen måneder siden den populære hiphop-stjernen fikk oppmerksomhet da han ytret sine sterke og kontroversielle meninger på Twitter.

Den gang avslørte han blant annet at han har 450 millioner kroner i gjeld.

Klesdesigneren er for øvrig kjent for å gå over streken. I 2009 stormet han scenen da Taylor Swift (26) vant pris for «Beste kvinnelige video» under MTV Awards. 

Han tok nemlig mikrofonen fra Taylor midt i hennes takketale.

- Jeg er virkelig glad på dine vegne. Jeg skal la deg fullføre, men Beyonce har en av de beste videoene noensinne! Noensinne!, sa Kanye og pekte på en tydelig pinlig berørt Beyonce i salen.

STORMET: I 2009 stormet Kanye scenen da Taylor Swift vant pris. Foto: REUTERS
STORMET: I 2009 stormet Kanye scenen da Taylor Swift vant pris. Foto: REUTERS Vis mer

LES OGSÅ: - Det var pinlig fordi jeg var jomfru

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer