Kanye West satt barnevakt for fire unger

Mens resten av familien våket over Lamar Odom, måtte hip-hop stjernen ta seg av datteren North og barna til Kourtney Kardashian.

PÅ VEI HJEM: Torsdag forlot Kris Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian og Kim Kardashian sykesengen til Lamar Odom i Las Vegas. Ettbarnsfar Kanye West (t.h) skal ha passet både datteren North og de tre barna til Kourtney mens familien besøkte Sunrise Hospital fra tirsdag til torsdag.  Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI HJEM: Torsdag forlot Kris Jenner, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian og Kim Kardashian sykesengen til Lamar Odom i Las Vegas. Ettbarnsfar Kanye West (t.h) skal ha passet både datteren North og de tre barna til Kourtney mens familien besøkte Sunrise Hospital fra tirsdag til torsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kanye West (38) er kjent for sine tøffe tekster og sceneshow, men «Golddigger»-sangeren har også en myk side.

Etter at hans svoger Lamar Odom (35) ble lagt inn på sykehus i Las Vegas, reiste Kanyes kone, TV-stjernen Kim Kardashian (34), til gamblinghovedstaden sammen med resten av sin berømte familie.

Da ble det opp til Kanye å passe på datteren North West (2), men den berømte ettbarnsfaren fikk mer enn ett barn å hanskes med. Ifølge Daily Mail fikk han også ansvaret for å passe på barna til Kims søster Kourtney Kardashian (36).

De tre sjarmtrollenes far, Scott Disick (32), brøt med Kourtney i sommer, og ifølge UsWeekly han har nå lagt seg inn til behandling på en avvenningsklinikk for folk med rusproblemer. Han var derfor forhindret fra å passe Mason (5), Penelope (3) og Reign (10 mnd.).

Kanye West og Kim Kardashian venter for tiden sitt andre barn, så Kanye hadde sikkert godt av å venne seg til lyden av flere barn i huset.

Saken fortsetter under bildene.

KUNNE IKKE PASSE BARNA: Scott Disick, eksen til Kourtney Kardashian (t.v), har lagt seg inn til rusavvenning - muligens gav Lamars tragedie ham en oppvekker. Her er Kourtney med datteren Penelope og niesen North (ytterst t.v), mens Scott er avbildet med eldstesønnen Mason.  Foto: NTB Scanpix
KUNNE IKKE PASSE BARNA: Scott Disick, eksen til Kourtney Kardashian (t.v), har lagt seg inn til rusavvenning - muligens gav Lamars tragedie ham en oppvekker. Her er Kourtney med datteren Penelope og niesen North (ytterst t.v), mens Scott er avbildet med eldstesønnen Mason. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Lamar er hjernedød

Ifølge TMZ dro Kim hjem til Los Angeles i privatfly torsdag på grunn av en legetime. Den vordende tobarnsmoren har en avtale med en spesialist som har fløyet til L.A. ens ærend for å undersøke henne. Kim har nemlig et problem med morkaken, som vokser for dypt inn i livmoren.

Søsteren Khloé (31) skal være igjen på sykehuset. Ettersom hun og Lamar Odom fortsatt er gift formelt sett, er det hun som må ta medisinske avgjørelser på eksens vegne.

- Khloé har alltid elsket ham. Det har aldri endret seg og hvis han ikke hadde hatt problemer, ville de fortsatt ha vært sammen. Hun er knust, sier en kilde til People.

Se video av rommet der Lamar Odom ble funnet bevisstløs tirsdag:

Saken fortsetter under bildet.

IDRETTSHELT: Lamar Odom (t.v) gjorde karriere blant annet sammen med Los Angeles Lakers. Her sammen med daværende lagkamerat Kobe Bryant i 2008. Bryant avbrøt nylig en basketballkamp i Las Vegas for å besøke Lamar på sykehuset.  Foto: Ap
IDRETTSHELT: Lamar Odom (t.v) gjorde karriere blant annet sammen med Los Angeles Lakers. Her sammen med daværende lagkamerat Kobe Bryant i 2008. Bryant avbrøt nylig en basketballkamp i Las Vegas for å besøke Lamar på sykehuset. Foto: Ap Vis mer

Kendall Jenner (19) avbrøt ifølge Daily Mail oppdragene sine som modell på Shanghai Fashion Week for å være ved Khloé og Lamars side på sykehuset. RadarOnline meldte torsdag kveld at den tidligere NBA-proffen er blitt erklært hjernedød, etter å ha ligget i koma siden tirsdag.

- Han er hjernedød. Testene de har tatt viser ingen hjerneaktivitet, sier en innsidekilde om Lamar til nettstedet.

35-åringen ligger i respirator og får angivelig dialyse som følge av nyresvikt. Ifølge TMZ er tre andre organer også i ferd med å svikte, og onsdag gav legene ham 50 prosents sjanse for å overleve.

Familien skal ha fått opp håpet da Lamar klemte Khloés hånd onsdag kveld, men torsdag morgen skal legene ha uttalt at bevegelsen meget mulig var en ukontrollert spasme.

Saken fortsetter under bildet.

UTRØSTELIG: Khloé Kardashian er forsatt formelt gift med Lamar Odom og må ta medisinske avgjørelser på vegne av den bevisstløse eksen. Her er det daværende lykkelige paret sammen på en BBVA All-Star Celebrity basketball-kamp i Los Angeles i 2011.  Foto: Reuters
UTRØSTELIG: Khloé Kardashian er forsatt formelt gift med Lamar Odom og må ta medisinske avgjørelser på vegne av den bevisstløse eksen. Her er det daværende lykkelige paret sammen på en BBVA All-Star Celebrity basketball-kamp i Los Angeles i 2011. Foto: Reuters Vis mer

Familien ber fortsatt

Lamar Odom, som gjorde suksess på basketballbanen i flere år og deltok på landslaget under sommer-OL i 2004, ble funnet livløs på bordellet Love Ranch i delstaten Nevada den 13. oktober. Idrettshelten skal ha inntatt både sprit, kokain, opiater og en svartelistet form for viagra, kalt Reload, før han mistet bevisstheten.

Både Kourtney Kardashian, Kris Jenner (59) og Kylie Jenner (18) forlot Las Vegas sammen med Kim, men TMZ melder at de har planer om å returnere til Sunrise Hospital i Las Vegas i løpet av helgen. Også Caitlyn Jenner (65) har våket over Lamars sykeseng.

Saken fortsetter under bildet.

PREGET: Datteren til Lamar Odom, Destiny (t.v), forlater farens sykeseng i Las Vegas torsdag sammen med broren Lamar Odom Jr. (t.h) og moren Liza Morales (ytterst t.h). Foto: Afp
PREGET: Datteren til Lamar Odom, Destiny (t.v), forlater farens sykeseng i Las Vegas torsdag sammen med broren Lamar Odom Jr. (t.h) og moren Liza Morales (ytterst t.h). Foto: Afp Vis mer

Ifølge UsWeekly har Khloé sørget for at barna Lamar Odom har med eksen Liza Morales, Destiny (17) og Lamar Jr. (13), også har kommet seg til byen sammen med sin mor.

De to barna til basketballstjernen kom med en offisiell uttalelse via pressekontakten sin til CNN torsdag ettermiddag:

-  Takk for deres strøm av bønner for og støtte til faren vår. Vi er her med familien og vennene våre. Vi setter pris på at alle respekterer privatlivet vårt nå. Vi ber om at bønnene deres vedvarer.

Let's dance again together soon. Prayers up for Lamar please.

Et bilde publisert av King Kylie (@kyliejenner)

Praying nonstop for my Brother !!

Et bilde publisert av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

Flere av medlemmene i Kardashian- og Jenner-familien har dessuten vist sin støtte til Lamar Odom på sosiale medier:

LES OGSÅ: - Jeg hadde en genuin tro på at jeg kunne dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer