STORT SMIL: Kanye West var i godt humør da han landet på flyplassen Heathrow i London før han reiste videre til Skottland.  Foto: wenn.com
STORT SMIL: Kanye West var i godt humør da han landet på flyplassen Heathrow i London før han reiste videre til Skottland. Foto: wenn.com Vis mer

Kanye West dukket opp på øde øy i Skottland

Lokalbefolkningen måtte gni seg i øynene, da Kim Kardashians ektemann kom på besøk.

Publisert

SEOGHØR.NO: Rapper Kanye West (38) er blant annet kjent for sitt ekteskap med reality-stjernen Kim Kardashian (35) og for å ytre sine svært kontroversielle meninger. 

«Gold Digger»-sangeren, som er beryktet for sitt enorme ego, overrasket da han denne uken dukket opp på den skotske øya Skye. 

Ifølge Daily Mail skal den nybakte tobarnsfaren ha besøkt øya for å spille inn musikkvideo til låten «Waves» fra hans nye album «The Life of Pablo». 

38-åringen bodde ifølge Daily Mail. på det flotte hotellet Skeabost House Hotel, som er et lite familiedrevet gjestehus med kun 14 soverom.

- Kanye var den perfekte gjesten. Sjarmerende og høflig. Vi gledet oss over å kunne gi ham og hans ledsagere vår vanlige gjestfrihet og vil ønske han velkommen tilbake når som helst, sier hotelleierne Annie Gracie og Ken Gunn.

Øya Skye er ifølge Wikipedia 1656 kvadratkilometer stor, og har en befolkning på 10 008.

Saken fortsetter under bildet.

LITE OG SJARMERENDE: Kanye overrasket da han dukket opp på øya Skye i Skottland. Her er omgivelsene rundt øya. 
 Foto: Heritage
LITE OG SJARMERENDE: Kanye overrasket da han dukket opp på øya Skye i Skottland. Her er omgivelsene rundt øya. Foto: Heritage Vis mer

Utnyttet halve hotellet 

Artisten er ikke ukjent for sine store divanykker, og det er derfor ikke sjokkerende at han hadde noen krav under oppholdet på det sjarmerende gjestehuset. 

- West kapret det største rommet, som hadde en gigantisk himmelseng. I tillegg krevde han at han selv og sine ledsagere skulle kunne utnytte halvparten av rommene på hotellet, skriver nettstedet. 

LANGT UNNA HOLLYWOOD: Skye ligger i det nordvestre hjørnet av Skottland. Øya har 10 008 innbyggere. Foto: Nilfanion, Ordnance Survey OpenData, Wikipedia
LANGT UNNA HOLLYWOOD: Skye ligger i det nordvestre hjørnet av Skottland. Øya har 10 008 innbyggere. Foto: Nilfanion, Ordnance Survey OpenData, Wikipedia Vis mer

Daily Mail skriver også at de filmet til musikkvideoen på noen av øyas mest kjente naturomgivelser, og skal ha returnert til hotellet for et måltid før de reiste tilbake til USA. 

Brutalt ærlig

De siste månedene har den albumaktuelle rapperen skapt flere overskrifter for sine mange utbrudd på nettsamfunnet Twitter.

«Stronger»-sangeren har blant annet innrømmet å at han har en gjeld på hele 450 millioner kroner, og skrevet nedlatende om artistkollega Taylor Swift (26).

Det var i forbindelse med lanseringen av sin egen kleskolleksjon for Adidas at rapperen skal ha pådratt seg mesteparten av gjelden. 

- Jeg er stolt av gjelden. Jeg bryr meg ikke om noens Rolls Royce eller hus. Jeg bryr meg om min visjon, har han tidligere fortalt BET.

West giftet seg med «Keeping up with the Kardashian»-stjernen Kim Kardashian i 2014 og paret har barna North (2) og Saint (fire mnd.) sammen. 

PAPPAJENTE: I desember ble Kanye West tobarnsfaren, da sønnen Saint kom til verden. Her er han sammen med sin søte datter North.  Foto: Broadimage
PAPPAJENTE: I desember ble Kanye West tobarnsfaren, da sønnen Saint kom til verden. Her er han sammen med sin søte datter North. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: - Det var ikke lett å finne tilgivelse 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer