Kanye West:

Kanye West «dro en Eminem»

Overrasket fansen etter sykehusinnleggelsen.

GJØR SOM  EMINEM: Kanye West har valgt å farge håret sitt i samme stil som rapperen Eminem. Foto: Scanpix
GJØR SOM  EMINEM: Kanye West har valgt å farge håret sitt i samme stil som rapperen Eminem. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Siden rapperen Kanye West (39) ble innlagt på sykehus 22. november, og måtte avlyse en rekke konserter, har mange ventet spent på hvordan han skulle gjøre comeback i rampelyset.

Mandag dukket han opp i New York med nyfarget hår, ifølge Daily Mail. Nå er det blondt som gjelder.

Hans blonde lokker minner også mye om da den amerikanske rapperen Eminem (44) i sin tid valgte å farge håret blondt. Noe som skapte mye blest.

Men selv om Kanye nå er tilbake er det ikke alle som er like fornøyde med comebacket.

Kona Kim Kardashian (36) har enda ikke kommentert sveisen, men skal etter hva kilder sier ikke være særlig fornøyd med Kanye for tiden.

- Kanye skal egentlig ta det rolig og fokusere på sin mentale helse. Istedenfor har han hatt en travel uke og er ferdig med å slappe av. Kim er irritert og hun ser ikke særlig lykkelig ut for tiden, forteller en kilde til People.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMA I LEIREN: Kim og Kanye har ikke hatt et lett år. Det tærer naturlig nok på forholdet. Foto: Pa Photos
DRAMA I LEIREN: Kim og Kanye har ikke hatt et lett år. Det tærer naturlig nok på forholdet. Foto: Pa Photos Vis mer

Skilsmissryktene har svirret

Årsaken bak innleggelsen til Kanye skal ha vært hans mentale helse, og under oppholdet skal han ha blitt behandlet for utmattelse.

TV-stjernen Kim Kardashian, har selv holdt seg unna kameraene siden hun ble ranet i Paris i oktober, men da hun fikk den dramatiske beskjeden hastet hun til ektemannens sykeseng.

Forrige uke skrev derimot UsWeekly at to og et halvt år etter eventyrbryllupet har Kim fått nok.

- Hun vil skilles, hevder en venn, som videre forteller at reality-stjernen ikke har hastverk med å levere inn skilsmissepapirene, men at hun er i gang med å planlegge sitt neste skritt.

Dette slo Kardashian-leiren tilbake mot.

- Skal ikke skilles

På den offisielle Twitter-kontoen til realityshowet «Keeping Up With the Kardashians» er det de siste timene blitt lagt ut flere tweets som dementerer ryktene.

«Ro dere ned alle sammen: Kim og Kanye skal IKKE skille seg», heter det i en tweet som ble publisert onsdag kveld forrige uke.

Ler av bruddryktene

«Keeping Up With the Kardashians»-kontoen har også publisert en tweet med en lenke til et intervju med Jonathan Cheban, en av Kims nærmeste venner.

I intervjuet, som også er gjort med E!News, uttalte Cheban at ryktene er latterlige og absolutt ikke stemmer.

- De er ved godt mot. Jeg vil ikke snakke så mye om dem, for jeg har egentlig ikke noe med det.

Saken fortsetter under bildet.

- IKKE SANT: Jonathan Cheban (t.v.), en av Kims nærmeste venner, avviser at det er hold i skilsmisseryktene. Foto: Xposure
- IKKE SANT: Jonathan Cheban (t.v.), en av Kims nærmeste venner, avviser at det er hold i skilsmisseryktene. Foto: Xposure Vis mer

- Men jeg må si at disse skilsmissegreiene er ganske hysteriske, for jeg snakket nettopp med begge to på FaceTime og da de fortalte om ryktene brøt jeg rett og slett ut i latter, fortalte han.

Videre forteller han om det nye året for tobarnsforeldrene som har barna Saint (1) og North (3) sammen, og det blir forhåpentligvis mindre dramatisk enn fjoråret.

- Kim og Kanye gleder seg til et nytt år med nye forandringer. Det kommer til å bli fantastisk, fortalte han til magasinet.

LES OGSÅ: Feirer jul med eksen