Kanye West og JAY Z:

Kanye West avbryter samarbeid med JAY Z

Superstjernen skal ha reagert kraftig da han hørte den nye sangen til sin tidligere venn.

LAGDE MUSIKK SAMMEN: I 2011 ga rapperne Kanye West og JAY Z ut albumet «Watch the throne» sammen. Nå kan det se ut til at vennskapet går mot slutten for de to stjernene. Foto: AFP / NTB Scanpix
LAGDE MUSIKK SAMMEN: I 2011 ga rapperne Kanye West og JAY Z ut albumet «Watch the throne» sammen. Nå kan det se ut til at vennskapet går mot slutten for de to stjernene. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Kanye West (40) og JAY Z (48) er blant verdens største rap-stjerner og i 2011 gav de to ut albumet «Watch the throne» sammen.

De to artistene har også vært gode venner og deltatt på flere arrangementer sammen med sine koner Beyoncé Knowles (35) og Kim Kardashian (36).

Nå kan det imidlertid se ut til at vennskapet er i fare.

Kanye reagerte nemlig kraftig da han hørte den nye sangen til JAY Z.

Rapperen slapp nylig sitt nyeste album «4:44», og platen inneholdt en sang som disset Kanye.

Trekker seg fra strømmetjeneste

Reaksjonen har ført til at Kanye, som er gift med realitystjernen Kim Kardashian (36) har trukket seg fra musikkstrømmetjenesten TIDAL. Dette skriver Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

I teksten beskriver JAY Z et lån som kompisen tidligere skal ha blitt tilbudt.

VANT PRIS SAMMEN: I 2012 vant Kanye og JAY Z pris for «Beste gruppe» under BET Awards. Foto: Reuters / NTB Scanpix
VANT PRIS SAMMEN: I 2012 vant Kanye og JAY Z pris for «Beste gruppe» under BET Awards. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

«Du droppet ut av skolen, mistet prinsippene dine. Du ga ham 20 millioner uten å tenke», rapper JAY Z blant annet.

Stjernen gir seg imidlertid ikke der.

«Han ga deg 20 minutter på scenen, hva f*** var det han tenkte?», fortsetter han.

I de påfølgende dagene har Kanye brutt forholdet til JAY-Zs strømmetjeneste Tidal, to år etter at han hjalp kompisen med å lansere selskapet.

Angrep JAY Z og Beyonce

Vennskapet skal trolig ha gått sakte men sikker nedover for rapperne.

Under en konsert i Sacramento i California i november stormet Kanye av scenen etter fire låter og et 30 minutters usammenhengende utbrudd.

Før West lot publikummet sitt i stikken, rakk han imidlertid å angripe ekteparet Jay-Z og Beyoncé, skrev NME.

GIFT: Kanye West er gift med Kim Kardashian. Sammen har paret datteren North og sønnen Saint. Foto: Splash News / NTB Scanpix
GIFT: Kanye West er gift med Kim Kardashian. Sammen har paret datteren North og sønnen Saint. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Rapperen antydet blant annet at Beyoncé hadde nektet å opptre på MTV Video Music Awards tidligere samme år, dersom hun ikke vant prisen for «beste musikkvideo» foran Drake og West selv.

Han benyttet også anledningen til å trekke frem JAY Z, som han angivelig ikke skal ha hørt noe fra på en stund.

- Jeg har blitt sendt hit for å fortelle dere min sannhet - til tross for at jeg risikerer livet mitt, min egen suksess, min egen karriere, ved å gjøre det. Ring meg, Jay-Z, min bror.

- Du har fremdeles ikke ringt meg! Jay-Z, ring meg! Jeg vet du har drapsmenn tilgjengelig. Vær så snill og ikke send dem for å ta meg. Bare ring meg. Snakk til meg som en mann, sa han fra scenen.

Har søkt om eierskap

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

Rapperen JAY Z og kona Beyoncé har trolig hendene fulle for tiden - og ikke bare med rapperens nye album.

Paret ble nemlig foreldre for andre gang for drøyt to uker siden, til en gutt og en jente. Stjerneparet har datteren Blue Ivy (5) fra før.

Beyoncé og rapperen JAY Z falt for hverandre i 2002 etter å ha spilt inn låten «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet duoen seg under en privat seremoni i New York.

Da stjerneparet fikk sin første datter skal de ha søkt om eierskap til navnet, slik at de i fremtiden kan bruke navnene som varemerke for å selge blant annet parfyme, leketøy, kosmetikk, klær og sportsutstyr i fremtiden ifølge nettstedet.

Nettstedet TMZ hevder nå å sitte på dokumenter som tilsier at superstjernene også har søkt om eierskap over navnene Rumi og Sir Carter. Et jentenavn og et guttenavn - mye tyder derfor på at dette er tvillingenes navn.

Delte bilde

Nyheten om at stjerneparet ventet tvillinger avslørte Beyoncé selv via et bilde av gravidmagen på Instagram. På bildet sitter sangstjernen i undertøyet på en seng av fargerike blomster.

Bildet har i skrivende stund fått 11 millioner likerklikk, noe som ifølge Billboard er rekordhøyt.

«Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger».

LES OGSÅ: Dette er Märthas nye hjertevenn

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer