Kim Kardashian:

Kanye-trøbbel: - Noen vil skade Pete

Trekantdramaet mellom Kim og hennes menn fortsetter.

EKSPAR: Det er ingen tvil om at Kanye West og Kim Kardashian har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Også etter skilsmissen. Her sammen i 2020. Foto: Mehdi Taamallah/NurPhoto/Shutterstock/NTB
EKSPAR: Det er ingen tvil om at Kanye West og Kim Kardashian har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Også etter skilsmissen. Her sammen i 2020. Foto: Mehdi Taamallah/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det har vært mye skriverier i internasjonal presse de siste ukene om Kim Kardashian (41) og Pete Davidsons (28) romanse. På den andre siden av romansen står imidlertid realitystjernens eksmann, Kanye West (44).

Eksparet har barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2) sammen.

Det har blitt svært tydelig at rapperen ikke er fra seg av begeistring for Davidson. Han har blant annet gått hardt ut mot komikeren på sosiale medier.

Nå skal også 41-åringen angivelig være redd for at noe skal skje med kjæresten, etter det verbale angrepet.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

«Noen vil skade Pete»

Mandag kveld gikk 44-åringen hardt ut på Instagram, i det som ble en lang tirade mot blant andre Davidson. Der delte han også en skjermdump av en melding som tilsynelatende er fra ekskona, ifølge PageSix.

«Du skaper et farlig og skummelt miljø og noen vil skade Pete og dette vil være bare din feil», står det i meldingen.

Rapperen, som omtaler Davidson som «Skete», delte også et bilde der to menn bryter, og skriver følgende:

«På min kones forespørsel, vennligst ikke gjør noe fysisk mot Skete, jeg skal håndtere situasjonen selv».

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

- Vil at han skal være lykkelig

Kim Kardashian har selv uttalt offentlig at hun ønsker å holde situasjonen privat. Nå, bare kort tid etter sosiale medier-tiraden, uttalte også to kilder overfor E! News at realitystjernen prøver å tenke positivt.

- Kim prøver å ignorere Kanyes sosiale medier-innlegg og bønner om å gjenforenes. Hun er veldig glad nå, og har det veldig gøy. Hun liker godt hvor hun er i livet og elsker dette nye kapittelet.

Kildene forteller videre at hun og rapperens barn er hovedfokuset, og at det eneste som betyr noe er at barna hennes er trygge.

- Kim håper at Kanye vil klare å komme seg videre i fremtiden og akseptere at de aldri vil bli sammen igjen. Hun vil at han skal være lykkelig.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Den andre kilden forteller at Pete Davidson tilbringer lite tid på sosiale medier, og at han derfor ikke er fullstendig oppdatert på alt dramaet som omringer «trioen».

- Han vil ikke være involvert eller i midten av Kim og Kanye. Han støtter Kim med alt hun trenger og de prøver å ikke fokusere på det.

LES OGSÅ: Nye bilder vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer