Jennifer Aniston vs. Kanye West:

Kanye svarer: «Friends ikke morsomt»

Jennifer Aniston får tilsvar fra Kanye West etter valgoppfordringen.

UT MOT KANYE: Jennifer Aniston oppfordret sine følgere til å ikke stemme på Kanye West. Nå har rapperen svart. Foto: Willy Sanjuan/AP/NTB
UT MOT KANYE: Jennifer Aniston oppfordret sine følgere til å ikke stemme på Kanye West. Nå har rapperen svart. Foto: Willy Sanjuan/AP/NTB Vis mer
Publisert

Presidentvalget i USA er bare dager unna, og millioner av mennesker har allerede levert inn sine forhåndsstemmer. Det står som kjent mellom republikanernes kandidat, nåværende president Donald Trump (73), og demokratenes Joe Biden (77).

Dette årets joker har imidlertid vært Kanye West (43), som så seint som i juli erklærte at han skulle stille til valg.

Han har imidlertid ingen reell sjanse til å vinne, ettersom han bare er registrert i 16 stater.

Kanye-oppfordring

Det er likevel mulig å stemme på ham flere steder, noe «Friends»-stjerne Jennifer Aniston (51) nylig uttrykket sin bekymring over.

For ei uke siden delte hun et Instagram-innlegg av at hun stemmer, hvor hun i teksten under forklarer hvorfor hennes stemme går til Biden.

«Jeg stemte på ham fordi akkurat nå er landet vårt mer splittet enn noensinne. Akkurat nå er det noen få menn med makt som bestemmer hva kvinner kan og ikke kan gjøre med kroppen sin. Vår nåværende president har bestemt at rasisme er et ikke-problem. Han har gjentatte ganger offentlig ignorert forskning. For mange mennesker har dødd», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer