Kanye sjokkerer med kjendis-orgie og naken Taylor Swift

- Jeg tolker berømmelse.

VOKSDUKKER?: George W. Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kim Kardashian, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner og Bill Cosby deler seng med Kanye West i hans siste musikkvideo. Foto: Tidal / Complex Music
VOKSDUKKER?: George W. Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kim Kardashian, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner og Bill Cosby deler seng med Kanye West i hans siste musikkvideo. Foto: Tidal / Complex Music Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanye West (39) vet å skape blest rundt seg selv.

Den amerikanske rapperen gjorde nemlig ikke rent lite ut av verken premieren eller selve musikkvideoen til låta «Famous», som han slapp på pompøst vis i helgen.

At West like greit fylte opp et helt sportsanlegg da han skulle holde premierevisning - med livestreaming - er kanskje oppsiktsvekkende i seg selv. Det er likevel raden av nakne kjendiser i «Famous»-videoen som stjeler overskrifter.

Donald Trump og Caitlyn Jenner

I en enorm seng, på hver sin side av Kanye West og kona Kim Kardashian, ligger både Taylor Swift, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner og Bill Cosby.

Også sangeren Ray J, Wests ekskjæreste Amber Rose, ekspresident George W. Bush og motedronning Anna Wintour har fått plass i nakensenga.

Ifølge musikkmagasinet Rolling Stone, som for øvrig kaller musikkvideoen for Wests mest kontroversielle prosjekt noensinne, er scenen inspirert av kunstneren Vincent Desiderios maleri «Sleep».

Og selv om de avkledde kjendisene i virkeligheten består av dobbeltgjengere og filmeffekter (eventuelt voksfigurer), rettes det «en spesiell takk» til alle involverte i rulleteksten - «for being famous».

- Kanye er gal

Hvorvidt noen av kjendisene har samtykket, eller i det hele tatt vært klar over Wests nakenprosjekt, er ikke kjent.

Chris Brown, den eneste som har kommentert videoen til nå, virker i alle fall ikke fornærmet.

«Kanye er gal. Talentfull, men gal», skriver han, etterfulgt av fire smilefjes, på Instagram.

For øvrig skal representanter for Donald Trump ha gått ut og sagt at det definitivt ikke er den ekte Donald Trump som ligger i senga, skriver kjendisbloggen TMZ.

«I made that bitch famous»

Enkelte av kjendisene som «deler seng» med Kanye West virker ikke å være tilfeldig utvalgt.

West har eksempelvis en lang historie med Taylor Swift, som nylig gikk kraftig ut mot tekstlinja i «Famous» som ser ut til angå henne.

Der West rapper følgende:

«I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous».

Linjene er etter alt å dømme en referanse til den famøse episoden under MTV Video Music Awards i 2009, da West som kjent kuppet Swifts takketale.

West har også hatt sine uenigheter med Donald Trump og George W Bush. Ifølge Vanity Fair skal West en gang i tida ha beskyldt Bush for å ikke ha tatt godt nok vare på den afroamerikanske befolkningen.

Ray J, som ligger strategisk plassert ved siden av Kim Kardashian, er for øvrig mannen som spilte inn en sextape med Kardashian på midten av 2000-tallet.

Hva eksparet Rihanna og Chris Brown gjør oppi senga (attpåtil ved siden av hverandre), eller Bill Cosby for den saks skyld, er imidlertid ikke godt å si.

Forstå det den som vil, skal vi tro Kanye West, som har følgende forklaring:

«Jeg tolker berømmelse», sier han til Vanity Fair.

Saken ble opprinnelig publisert hos Dagbladet.

LES OGSÅ: Kanye West skapte kaostilstander under New York-besøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer